Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Gratula !! nagyon ügyes vagy!
Azzal meg ne foglakozz, hogy reagál-e bárki is a hozzászólásodra. Abban biztos lehetsz, hogy mindenki elolvassa, és nem is gondolod, hogy épp melyik szavaddal lendíted át a többieket egy-egy holtponton, vagy nehézségen. Vagy épp melyik mondatoddal adsz tanácsot esetleg akaratodon kívül is. Úgyhogy tessék csak írogatni, beszámolniaz élményekről, a tapasztalataidról, étrendedről. Aki úgy érzi válazsolnia kell, biztosan fog. De lehet a válaszok hiánya, csak egyszerű időhiánytól van. Úgyhogy tudd, hogy olvassuk mindenki h.sz-át, tessék csak írni!!
Sziasztok!
Bár tegnap sem reagáltatok semmit arra, amit írtam, de tudom, hogy magamnak köszönhetem, hiszen nem tudok itt lenni folyamatosan, csak ritkán írok. De aki kíváncsi az eredményemre, annak azért írom. Ma reggel mértem magam és 86.2-öt mutatott a mérleg.
Ezzel én is így jártam...fel is ugrott 30 kg, most meg azt nyögöm...
Egyébként jó reggelt Mindenkinek, bocs Lollypop, de tegnap este már nem bírtam kivárni, h valaki jöjjön.Ma lesz a léböjtöm első előkészítő napja, 3x5 dkg rizs, párolt almával.
Na megyek, keltem a kiscsibémet.
Aztán nekem is kezdődik a nap.
Mindenkinek szép napot!
Hú de sokat írtam, lőjjetek már le :D
ja és bocsi ha okoskodónak tűntem ma reggel..
Jó reggelt!
Igen,igen igazad van.Türelmetlen vagyok.Végülis most,hogy megnéztem a naptáramat,szeptember végén voltam 69,3 kg,most pedig 64,2-65,3 között mozgok.
Akárhogy is számolom azért az nem rossz teljesítmény.Csak olyan gyorsan leszaladt az a pár kiló,hogy az ember azt gondolná,hogy a többi is ilyen ütemben halad.Olyan igazságtalanság,hogy 1-2 nap alatt lehet hízni 1-2 kilót,viszont fogyni...
basszus, erre a mikrós sütire úgy rászoktam hogy reggelenrte ezt eszem, épp most is ám...
most alma helyett összeaprított meggyszemeket raktam bele. Ez valami isteni !! köszi a receptet mégegyszerr!!
Nos az nem igaz, hogy senki sem hiányolt! Én sokat gondoltam Rád, és reméltem, hogy csak átmenetileg nem tudtál jönni, nem pedig azért mert feladtad, és szégyenled. Örülök, hogy jelentkeztél :)
Sült krumplit tényleg nem kellene enned. És ne hagyd magad idegesíteni, mindennek van megoldása, csak meg kell találni, idegeskedés pedig nem old meg semmit. és az sem jó taktika, hogy elhiteted magaddal, hogy ha ideges az ember akkor nehezebb fogyózni. Ez butaság, csak egy újabb felmentést keresel. Ha nincs időd kaját készíteni és 5ször enni, (az ivásról már nem is beszélve) akkor is legyen pár szem alma a táskádban, amit bármikor meg tudsz enni, mert a legrosszabb amit tehetsz saját magad ellen, hogy az egész napi rohanás miatt nem eszel, és este meg bevacsizol. Na így 100%, hogy soha nem fogysz lefogyni...
A kaja utáni vágy csak az első időben viselhető ennyire nehezen. Természetesen este a legnehezebb, mert akkor kevésbé kötjük le magunkat. Norbi szerint, ha reggel megkapjuk a napi szénhidrátunkat, akkor ezek az esti éhségrohamok csökkenni fognak, és én ezt tapasztalom is. Tehát reggel tessék enni zabpelyhet, zabkorpát, műzlit, TKkenyeret.
Mégvalami nagyonfontos, nem aza cél, hogy két hét alatt lefogyjunk ugye? Az csak arra jó, hogy utánna gyorsan visszahízzunk!! (ez is tapasztalat)
Az a célunk, hogy egyre szebbek, karcsúbbak legyünk, mindegy, hogy csak 20dekát fogyunk egy héten, lényeg, hogy fogyjunk, és ne hízzunk. Ha pedig ezt a szemléletet valjuk, akkor ne éhezzünk, mert ha éheztetjük a szervezetünket, előbb utóbb zabálásban fogunk kitörni, na ez is egészen biztos. De , hogy ezt elkerüljük együnk!!! együnk húst, halat, zöldséglevest, húslevest, salátát hízlaló öntet nélkül...
Sziasztok!
Tudom, nagyon ritkán vagyok itt veletek, pedig nem így terveztem:( Régen több időm volt topicozni, most meg semmi:(
Ma du-án a mérlegre álltam és 86.8-at mutatott a mérleg, úgy örültem :)
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni