Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Ők már nem fognak megváltozni, anyu hét közben is többször süt, a tésztát még mindig gyúrja. Hétvége pedig elképzelhetetlen min. két féle süti nélkül.
Ők mégsem kövérek, rengeteget mozognak, kertészkednek, apukám képes egy huzamban 30-40 km-t is bicajozni. 75 éves. Még sokáig legyenek velünk! Mondom pedig anyunak, hogy nekünk ne küldjön, de szegény örül, hogy ezzel is segít. Ő legalábbis így látja.
A kenyérről, tésztáról teljesen leszoktam, és nem is igénylem. Néha-néha egy kanál krumplipüré jólesik, de talán két-három hetente.
Viszont mi teljesen másként éltünk. Anyukám ma is küldött egy rúd kakaóskalácsot, és fél tepsi almáspitét. Remélem, hogy a családom majd eszik belőle, mert én ugyan nem fogok, és nagyon sajnálom, mert szegény anyu elég beteges és sokat dolgozott vele. Ilyenkor mindig olyan rossz érzésem van, mert annyira jó szívvel készíti. Hálás vagyok neki, de akkor sem ehetem.
az a tejszínes sajtos az isteni. én csirkemellből szoltam csinálni :) de hát az necces nekünk. Bár délben egy kicsikét köret nélkül miért ne? Délután meg lemozgod :)
De a fasírt is jó megoldás.
a norbis édesítőszer jó?
tescoba sem lehet kapni?
Na, megint egy jó ötlet.
Én mézzel édesítettem eddig a natúr jogit. Hogy az édesítő miért nem jutott eszembe?
A legalapvetobb 5 antioxidáns az A és E vitaminok, amelyeket a szervezet raktározni is képes, a C-vitamin, amely nap mint nap pótlásra szorul, a csodaszernek tartott Q10, és a szervezet által csak kis mennyiségben igényelt szelén. Legutóbbiból ritkán alakul ki hiányállapot, mivel szelén szinte mindenben található.
Na, ennyit találtam most hirtelen. Én azért voltam erre kiváncsi, mert attól tartottam, hogy a fogyókúrám során valami hiány alakulhatott ki... Na, nem arra gondoltam...
De úgy látszik, hogy nekem volt a legjobb eredményem, és szerintem ez az update-s étrendnek köszönhető. Már régóta nem eszem fehér lisztes dolgokat, zsírosakat, cukrosakat. Múlt hét közepe óta már cukrászsütit sem.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni