Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Helló Dodóka!
Jól teszed, menjetek el fürödni valahova!
Két süti nem bűn, pláne, ha valakinek csak annyit kell fogyni, mint neked. Főként nem szilveszterkor. Ki bír ki egy egész éjszakát kaja nélkül? Én három szelet fogyikenyérből csináltam szenyót, felét ettem meg. Néhány szem sós pálcát még elropogtattam, és ásványvizet ittam. Hát nem dőzsöltem...
De ezt nem bánom, sőt! Januártól szépen folytatom a fogyit, nyugodtan, lassan.
November egytől a mai napig 6 kiló ment le, ez nekem nagyon jó.
Jó reggelt! Hozzánk átjött egy baráti házaspár este, beszélgettünk, kicsit előbb is elmehettek volna, már untam, feküdtem volna le, tudom, ez nem szép tőlem, de viszont igaz. Bűnöztem is, megettem két sütit, nem volt kedvem előttük elővenni az én fagyasztott sütimet és magyarázni, hogy mi az.
Na gyerekek asszem én már nagyon unom ezt az itthonlétet, ma ráveszem az uramat, hogy menjünk már el legalább egy fürdőbe, még 1-2 nap itthon ülés és én szépen megőrülök.
Reggelke, várjuk hogy mesélj a buliról, milyen volt, hogy sikerült, elfogyott-e a sütike?
A retrodizsi jó volt, csak rohadt hangos, még most is zúg az egész agyam. Persze, még emlékszem, hogy a dizsi ilyen, csak én öregedtem meg. :))
BUÉK!
Ez mindenkinek szól:
"Kívánom, hogy az új évben naponta molesztáljon a szerencse, az egészség vegyen üldözőbe. Menjen az agyadra a gazdagság, s nyugton ne hagyjon a boldogság!
Szép napot!
Én most voltam a gyermekeimmel a Balcsi parton sétálni, nagyon jól éreztük magunkat.
Mindenkinek boldog új évet!
Jó szórakozást mindenkinek aki bulizik!
Lassan én is elkezdek készülődni. Huhh, a bableves nagyon tekeri a hasamat...
Akár társaságban, akár családi körben érezzétek nagyon jól magatokat, jó pihenést, jó szórakozást!
Holnap jövök boldog új évet kívánni Nektek!
Pussz
Szia Éva! Nagyon jó az edzésterved, de azt sose feledd, hogy sajnos az alakunkért 60%-ban az étkezés felelős. Mondjuk Neked még akkor 50%-ban csak a korod miatt. ügyelj nagyon a kajára, nagyon fontos.
De jó is lenne edzés után egy nagyon enni és vékonynak maradni.
na sziasztok épp most írtam össze egy edzéstervet:
100 felülés
100 hasprés
50 guggolás
100 csípőkörzés
20 fekvőtámasz
200 LM
+5.étől a tesiórák meg az edzések +diéta
(remélem lesz eredménye)
A férjem egyik napról a másikra leszokott kb 4 éve. Most kb 2 hónapja visszaszokott. De nem szív annyit, mint előtte.
Szerintem fokozatosan próbálj leszokni róla. Minden héten kettővel csökkentsd a számát. Lehet, hogy hülyeséget mondtam ezzel, nem tudom.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni