Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Jó ez a recept Vera, csak egy a baj, hogy én annyira szeretem a piritóst, hogy nem állok meg egy-kettőnél. Úgyhogy szinte száműztem a repertoárból, mert zabálás a vége. Hamlettel lehetne helyettesíteni, de sajnos nagyon nagy az ízbéli különbség. Meg lehet szokni a Hamlettet, de a lényegen nem változtat, hogy sajnos sz....
Ma jól kajáltam, nem is vagyok nagyon éhes, megyek majd futni.
Remélem már jobban vagytok.
Gombaszószos pirítós - 2 adag
Hozzávalók:
25 dkg apró kalapú barna csiperkegomba
1 fej lilahagyma
1 gerezd fokhagyma apróra összevágva
fél konzerv darabolt paradicsom
10 szem fekete olajbogyó aprítva
1 evőkanál fehérborecet
1 evőkanál mustár
kakukkfű
olívaolaj
bazsalikom
só, őrölt fekete bors
A gombát megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk, és olívaolajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk az apróra darabolt fokhagymát, és egy kicsit pirítjuk. Ezután hozzátesszük a gombát, az aprított olajbogyót, a fehérborecetet, a mustárt, és megszórjuk a fűszerekkel. Kevergetve megvárjuk, amíg a gomba megpuhul, aztán hozzáöntjük a fél konzervnyi paradicsomot. Folyamatos kevergetés mellett felforraljuk, egy pár percig eltart, míg összeérnek az ízek. Ezek után akár forrón, akár kihűlve rákanalazhatjuk a pirítósra, kis katonákra is púpozhatjuk, vacsorára kitűnő.
Nekünk akkor "szerencse", h fokozatosan jön ki, mindennap más.Vasárnap én is alig bírtam felkelni.
Előbb beszéltem anyámmal, már ő is rosszul van...
Nálunk holnap lesz a "nagy nap", biztos végigizgulom az egészet, csak sikerüljön.
Talán megmarad a nagylányom munkahelye, mert náluk is rezgett a léc... Csupa öröm és boldogság, ami mostanában történik velünk.:((
jó reggelt!
Cami az ajtó végre bekerült a helyére, de ez nem fontos, Nálatok mizujs?
Dodóka örülök, hogy változott a éleményed a futópaddal kapcsolatban. A futópad az nem kímél, nem lehet ám lazsálni rajta :) A szabadban más, mert ott az ember sokszor akaratán kívül is lassít.
Kerike tényleg baromi sokat dolgozol, dehát ki nem. Az én karjaimban millió hangya szaladgál, éjjel úgy zsibbad, hogy egész éjszaka rakosgatom egyik helyről a másikra, hátha jobb lesz. Ma sem pihentetem, mert 20m2 10centi magas betonhoz keverem meg a betont. Úgyhogy egyedül lapátolom a gépbe a sódert. No de nem panaszkodom, csak mesélek. Ez van. Amég bírja az ember úgysem tud megállni.
Veroska jobbulást nektek, gondolok rátok!
Egyszer valahol kipróbálom a futópadot, ugyanis én még sosem próbáltam. Ma már nem hagyhatom ki a bicajt, vagy ha esne az eső, tornázni fogok.
Ez nem rinyálás, azért vagyunk, hogy megosszuk egymással a jó és rossz élményeinket.
JÓ reggelt! Még mindig nem állt vissza, de jóval kevesebb. De nem rinyálok többet erről, mert nem ez a módja a változtatásnak.
Minden esetre próbálok minden este futni és kész,
Sziasztok, szép napot!
Verus, remélem jobban vagytok! Dodóka neked pedig rendeződött ugye a súlyod? Hidd el, egy-két nap és visszaáll minden. Akkor nem állna vissza, ha folytatnánk a dőzsölést, ami persze nálunk elő sem fordulhat!:))
Ma én is méreckedtem, és végre reggel megkönnyebbültem. Már sül a mikrós sütikém, ez lesz a reggelim és a tízóraim, ebédre pedig még nem tudom, hogy mit eszek.
Futottam este 6 kilométert, most nagyon jól érzem magam. Ez a hétvégén felszedett 3 kg súlytöbblet nagyon aggaszt, elveszi a kedvem mindentől. Már egy kicsit sem tudok kirúgni a hámból így 40 fele?
Vera jobbulást nektek!
Többieknek kitartást, magamnak jobb kedvet. puszi
Megyek, olvasgatok egy kicsit, talán tévézek is. Ma az eső miatt elmaradt a bicajozás, nagyon kellett az eső, úgyhogy semmi sajnálkozás. Viszont 4. napja megint csak nem tudok menni nagywc-re, pedig reggel-este szedem a szűztea kapszulát, és tényleg sok rostos kaját eszem.
Ma este jött Piroska is. Hurrá!
A vírust pedig tényleg csak diétával lehet kiirtani, ilyenkor nálunk a drnő semmi gyógyszert nem szokott felírni. Sóban-vízben főtt krumpli, keksz, és rengeteg tea.
Jobbulást nektek, mielőbb gyógyuljatok meg!
Látjátok, azért néha belefér egy kis zabálás, jól lakás, nem kell annyira halálosan szigorúan venni a diétát. Megoldja a szervezet a gondot.:))
Dodóka, én megfigyeltem magamon, hogy nemcsak mensi idején tartja vissza a szervezetem a vizet, hanem félidőkor is. Holnap reggelre már rendeződni fog a súlyod.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni