Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Sziasztok.Dodó, köszi az ötleteket.A pillecukros bevonó jónak hangzik.Szerinted virágszirmokat is lehet belőle varázsolni?
Cami,csak nem a baba jön, hogy ilyen kívánós vagy?
Panna teljesen meggyógyult.Puszi nektek,hogy aggódtatok érte.
Egyébként nem olyan bonyolultak ezek a torták, csak a fortélyokat kell megtudni és akkor bárki meg tudja csinálni akinek van kedve. Akinek meg nincs, az csinálja azt, amihez van.
Hú de elaludtam ma, fél 9-re jött a lányom barátnője, mert én vigyázok rá, máskor fent vagyok 6-kor mindig, ma negyed 9-kor is alig tudtam felkelni. Nem lesz valami időváltozás???
Szép jó reggelt!
Mivel ez lesz az első ilyen tortám nem fűzök hozzá nagy reményeket, aztán majd ha jól sikerül, akkor beszerzek én is ezt-azt hozzá.
Remélem kis betegeink meggyógyultak! Dodókáé már tegnap jobban volt, Pancsikára pedig figyelj nagy Pancsi, nehogy lefogyjon az édes-fodros kis feneke! Egy falat szalonnától biztos nem lesz baj. Amit apuka eszik, abból muszáj kunyizni egy kicsit:))
Megyek lefekszem, mert sokat gondolok egy bizonyos mogyorós-vaníliás jégkrémre, nehogy lefussak érte a fagyasztóhoz. Miért van az, hogy egy hétig tök normális tudok lenni, aztán jön egy dili, és felzabálnám a rozsdás szöget is????
Jó éjt, álmodjatok szépeket!
Hát csajok nagyon ügyesek vagytok, minden elismerésem, hogy ilyen komplikált tortákat süttök. Nekem a sütés nem nagy erősségem, tortának nagyon neki sem mernék állni, de légyszi tegyetek fel képeket, hátha kedvet kapok tőletek.
Jaj nekem, rám tört a zabaroham, megettem egy cs. sajtos sütit (15 dkg), olyan fini volt hogy nem tudtam abbahagyni. Most persze szánom-bánom, egy vigaszom van, hogy ebben az őrült melegben is letekertem becsülettel a 15 km-t.
Voltunk strandolni egy közeli tónál, jó szutykos volt a víz, a parton egy fa sincs... Mindig belemártom a fejem a vízbe, nehogy napszúrást kapjak, de ide nem volt gusztusom. Két és fél óra után haza is jöttünk. Viszont az udvart és az alsó szintet sikerült még délelőtt rendbe vágni, most jól néz ki. Kár, hogy múló állapot.
Ja és nem akarok ám okoskodni, csak találtam egy másik közösségi oldalon (gondolom ennek a nevét nem írhatom le)egy fórumot, ahol nagyon ügyes hölgyek művészi tortákat csinálnak. Ott visszaolvastam pár száz hsz-t, és az ő tapasztalataikat hasznosítom.
Nekem aug. 17-ére Thomas-os tortát kéne csinálnom. Egyenlőre tanácstalanul állok a téma előtt.
Lehet pillecukor bevonót is kapni és abban is van mindenfajta szín. Sőt lehet csinálni is pillecukorból bevonót, a neten olvastam is a receptet. És lehet színezni ételfestékkel is a bevonókat, meg még aromával is.
Én még marcipánnal nem vontam be tortát, csak ezzel a pillecukros bevonattal, fehéret vettem, ez sem olcsó, de azért a marcipánhoz képest kevesebbe kerül.
Ja és még házilag is lehet marcipánt csinálni, azt a recit is olvastam már.
Na de lőjetek le, mert erről napokig tudok beszélni.
Akkor vagy veszel sárga és kék marcipánt, vagy színezed, vagy megelégszel a pillecukor bevonóval.
Pesten van egy jó kis üzlet abban minden ilyesmit lehet kapni és tök jók.
Biztos szép lesz a tortád.Nem tudtam ,hogy a fekete részt hogy oldod meg,de látom ,hogy csokikrémmel.
Nekem kék és sárga marcipán kéne,valami természetes színnel szeretném befesteni.Van esetleg ötletetek?
Dodóka,Te mindig ki tudsz valamit találni sütés ügyben.
Aranyosak vagytok.Képzeld a férjem sült szalonnát vacsizott,a kis Panna meg ott állt mellette csorgó nyállal.Megsajnálta és adott neki egy falatot.Remélem nem fog hányni tőle.Ma egész nap jól volt a reggelt kivéve.
Ja,egyébként se szoktam adni nekik szalonnát.
Ez jó ez a rúzsos pofájú.
Egyébként most nem erre írom, de engem nem zavar, ha egy idős nő ad magára, még akkor sem ha túlságosan.
Az viszont sokkal jobban, ha egy fiatal nő igénytelen és zsíros hajú, stb. Most nem írom, hogy kövér, mert nagyon sok igazán csini, ápolt kövér nőt ismerek.
Tudjátok,mi Hévízen voltunk.Cami,igazad volt,tényleg banyás a hely.Tele volt flegma,rúzsos pofájú pi..ával.Ráadásul nekem piszkosnak tűnt a tó.Szerencsére volt két gyerekmedence,ott nagyon szerettek pancsolni a gyerekek.
Keszthelyre jártunk át legtobbszor strandolni.Nagyon igényes volt .Gyönyörű,fás,vadi új játszóteres.Ki volt alakítva egy kis öböl,amit homokkal töltöttek fel.
Voltunk vitorlás hajózni.Panna megkongatta a harangot,kötelet szerzett magának.Mindenkit ki akart kötözni.
Közbe rájöttem,hogy ki tudom javítani az o betűt a helyesírás javítóval.
Nem híztam.Viszont bele kell húzni jövő nyárra,mert idén nem sikerült elérni a célom.
Nagyon orülok,/bocs ,de hiányos a betűkészlet/,hogy megismerhettelek Reggel,Camea,Keri,Dodó.Nagyon vagány,helyes csajok vagytok.Jó kis társaság jott ossze.Sajnálom,hogy a tobbiekkel nem találkozhattam,de biztos,hogy lesz egy olyan nap,amikor ráér mindenki.
Reggel,nagyon finom volt a lángos,meg a hamburger.Szép lett a büféd.Tényleg klassz hely Szemes.
Van egy szusszanásnyi időm végre.Panna reggel hányt utoljára,d.e.csak hasmenése volt.
Vasárnap tartjuk a névnapját,Anna napon.Pizzát sütok és fagyi lesz.6-án lesz 2 éves,akkor majd tobb fajta kaját készítek.
Verus,klassz kis tortát fogsz készíteni Annának.Segítenék megrajzolni.
Nálunk is nagy kedvenc a Kisvakond,na meg a Fifi.Ő egy tüneményes kis virágsapkás manócska.Nálunk Fifi torta lesz.
Tavaly Barbie tortát sütottem a Vikinek.
Itt azt mondják, hogy ez lesz az év legmelegebb napja.
Nálunk ma is kezdődik egy fesztivál, de ez nem olyan nagy, mint a múltkori, este leviszem a gyerekeket, mert ezt ők is nagyon szeretik.
Pancsi remélem meggyógyultok hamar, de utálom ezeket a betegségeket.
Ma tökfőzeléket csinálok, eddig takarítottam.
Mi megúsztuk a nyavalyát tavaly is, idén is hála égnek, pedig Anna azért kortyolgatta a vizet...
Ha hány még a de@dalonetta kúp nagyon jó, azt hiszem most már recept nélkül is kapható.
Olyan hőség van, már be kellett jönni, az uv még nem magas hála égnek.
Már minden kelléket beszereztem a holnapi tortához, mert se finomlisztem, se cukrom nem volt itthon.Ma alvásidőben kivágom a sablont kartonból.Jó lenne, ha tudnék rajzolni...
Jó reggelt.
Pancsi, mikor az én fiam ilyen kicsi volt mi is minden nyaralásról ilyen nyavalyával jöttünk haza,de aztán pár év alatt megedződött.Megyek gyorsan vasalni hátha végzek a nagy meleg előtt,bár már most is 21fok van.A betörők ellen minden féle ősi módszert alkalmazunk az egyik már be vált remélem a többi is hasznos.
Sziasztok!
Csak arra kérlek benneteket, hogy soha semmilyen vizsgálatot ne hagyjatok ki, főleg ha van valami tünet. A napokban meglátogatott a barátnőm és olyan szörnyű történetet mesélt. Lényeg az, hogy az anyukájának 2 éve meg kellett volna csinálni a béltükrözést, de nem engedte és most ott a "baj", illetve már 2 éve ott van, vagy még régebben.
Nekem majdnem mindenkim így halt meg, hogy nem ment el rendesen orvoshoz. Nagyon rosszul érintett a történet, mert egy gyerekkori barátnőmről van szó, és naponta jártam hozzájuk régen.
Jó reggelt!
Hát nem fogytam a dinnye naptól...
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni