Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Az a Reduce Wieght nem veszélytelen?
Ennek azthiszem nem árt utánna nézni, mert mintha azt olvastam volna, hogy ez nem csak egy sima kis természetes étrend kiegészítő, hanem valami "gyógyszer" s ha jól tudom, csak receptre adják elvileg. Nem biztos, hogy ilyesmi a megoldás szerintem.
(de lehet, hogy összekeverem valami másik szerrel)
Szép jó reggelt!
Akkor én nyertem 2 kiló plusszal:(((
A pyg helyett a reduce weight-ot ajánlották.Inkább L-karnitin löttyöt vettem, akkor legalább tornázok is(egyszer), az úgy hatásos.
Jó reggelt!
Komolyan azon kezdtem gondolkodni, hogy el kellene kezdenem szedni valami "hatásos" bogyolínót. Ami persze nem árt, mert ártani nyilván nem szeretnék magamnak, de valahogy megálljt kell parancsolnom.
Reggelke, a madárka, amit te szedsz, elveszi az étvágyat???
Sziasztok!
Most két napig itt volt a barátnőm vendégségben nálunk, illetve vmi bulira jött, és így nem is nagyon találkoztam vele, csak tegnap délután. Mikor is megkértem, hogy ugyan már, estefelé vigyázzon egy kicsit a babáimra, mert kimennék futni, ugyanis ez, amit most én csináltam az utóbbi 2 hétben, az a hízás és a halálhoz vezető legjobb út. Futottam egy fél órácskát, de nagyon jó is volt. Még tegnap is isteni 58 kilót mutatott a mérleg, de ma este vacsorára megyünk a barátainkhoz, aztán szilveszter, jájáj.
Ma vettem magamnak - és csakis magamnak!! - egy digitális fényképezőt. Mert van kettő, az egyik a lányoknál, a másik a férjemnél, kell a melójához. Ezt nem viszi el egyik sem, eldugom!
Már kb három hónapja fel akarok tenni eladásra egy téli kabátot, egy kosztümöt, és egy komplett számítógépet, de nem tudom lefényképezni, mert mindig elfelejtik hazahozni, vagy ha hazahozzák, az akkukat otthon hagyják... A telefonom kamerája pedig elég ratyi. Be vagyok pörögve magamra és a világra is. Jobb lenne ha bevágnék egy-két felest, hátha kioldódnék egy kicsit. Év végére elég sok minden felgyűlt bennem, raplis vagyok.
Sziasztok!
Látom, senki nem fogyott a karácsonyi ünnepek alatt.:))) Nekem másfél kiló plusssssszzzzz. Még ráadásul az előzőleg felhízott kilók tetejére. Na, tényleg tele van a f..om, Keri, te mivel varrod a szádat, olyan madzag nekem is kell!!!!
Én is ettem minden félét, még köretet is, csak azt keveset. Sütikét csak diétás túrós rétest. Viszont a bátyámtól kaptam egy raffaelló desszertet, na annak nem tudtam ellen állni, igaz nem is akartam. De volt annyi eszem, hogy a gyerekeknek adtam a többit, hogy ne járjak rá.
Tegnap már futottam is, de mégis sikerült egy kilót magamra szednem.
A suliban azt tanultuk, hogy a tészát még másnap is fel szabad szolgálni.
Másnapos harmadnapos kajától még mi sem betegedtünk meg soha.
Jó reggelt!
Köszönöm a kávét!
Sziasztok!
Én már nem is merek ráállni a mérlegre, úgy hogy mától fenyítés van...sajnos a soknál is többet ettem, és nem túl jókat, már mint a fogyi szempontjából, mert egyébként nagyon finomak voltak:)
Sziasztok!
Ünnepek között is végig dolgozom, illetve szilveszterkor nem.
Verus, csatlakozom, én is akarok fogyni holnaptól. A karácsonyi zabákról inkább nem mondok semmit, köze nem volt az update-hez, elengedtem magam.
Most viszont zabpelyhes palacsintát sütök, és azt viszem magammal.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni