Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Sziasztok!
Dodóka, tök jó hogy ennyire tetszik a munka! A munkámat én is szeretem, csak nem még mellé a másét is rendszeresen. Nehéz évem lesz minden szempontból, a rengeteg helyettesítés, és újból kezdhetem a tanulást. A fogyi nekem nem megy. Hullán érek haza és nincs bennem elég kitartás és erő hogy nekiálljak tornázni. Márpedig addig nem számíthatok semmi jóra. Kellene egy nagy seggberúgás, és akkor talán menne. Nem vállalkozik esetleg rá valaki? Az enyémet könnyű lesz eltalálni.
Verám a Jakari nem a kisfiú neve? Mármint a rajzfilmben? Nagyon tudom ám a filmeket, nem lehet átverni:DDDD.
Szerintem én nem is vagyok normális, mert annyira szeretek menni dolgozni. És egyre jobban. A főnököm megdícsért, mert a délelőtti forgalmak nálam a legjobbak, pedig szerintem ez csak szerencse kérdése.
És tegnap jól elbeszélgetett a kolléganőmmel, hogy panaszkodnak rá a vendégek és nem jár már hozzá senki, bezzeg a többiek, vagyis mi milyen jók vagyunk. Most van még egy ok, hogy utáljon.
Bocsi, hogy erről írok, de gyes előtt volt két rossz melóhelyem, és annyit idegeskedtem, hogy csoda, hogy nem ment el Ádám. Mármint, hogy nem lett bajunk terhesség alatt.
Szép estét mindenkinek.
Reggel,én sajnálom azt a szép cserép csodát,de most biztos szebb lesz és persze jobb.Kitartás.
Bele fogtam egy új munkába,új seprő,új maszek,de nem biztos,hogy jól söpör.
Szép jó reggelt!
Olyan tiszta a lelkiismeretem a tegnapi napra nézve, mint a patyolat.Ilyen is régen volt:D
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni