Keresek egy filmet/rajzfilmet... (beszélgetés)
Segítségteket kérném. Vasárnap este kb 9 körül, /sajnos nem tudom melyik csatornán/ ment egy film, ami egy postán játszódott, és fontos szerepe volt benne egy kék borítéknak.....
Nem tudja esetleg valamelyikőtök, hogy mi ennek a filmnela címe?
Sziasztok!
Keresek egy filmet, ha tudtok segítsetek már. Egy kisfiú épít egy hóembert, ami életre kell, meghalt apukája költözik bele, és szép kis történet, vicces jelenetek vannak benne amit a kisfiú és apukája él meg.
Remélem valaki emlékszik rá.
Sziasztok!Keresek egy filmet, azt hiszem igaz történet alapján készült, két távoli házaspárról szól mindkettőnek egy időben születik a kisbabája, az egyik baba viszont életképtelen de a szíve működik, a másik baba pedig egy új szívre vár és az egyik házaspár felajánlja a kisbabájuk szívét!
Ha valaki esetleg tudná a címét, megírná nekem?Köszönöm!
Ezt ki tudja, fent/van-e a sorozat?
Az se baj, ha nincs szinkronizálva...
For the Term of His Nature
Egy nagyon régi sorozatot keresek, amolyan prehisztorikus Dallas féleség.
Arra emlékszem, hogy az egyik fiú eljár egy asszonyhoz, aki az újszülött lányukat a fiú köszöbére teszi. A fiú elnevezi Fácánnak és felneveli. Fácán nagyon szép nő lesz és két fivér verseng érte, az egyik költő a másik földműves. Fácán a gazdához megy feleségül.
Kb az 1900as évek első felében játszódik. Emlékszik még rá más is?
SziasztoK!
Egy sorozatot keresek,modellekről szólt.Nem a Top modell című sorozatra gondolok /brazil /és nem is "Tyra Banks"félére.
Ezt a sorozatot csak hétvégén adták.
Ha valakinek esetleg beugrana a cím előre is köszönöm!
Tud-e valaki segíteni a Danton c. film megtalálásában.
Lehet-e valahol kapni magyar nyalvű, vagy feliratos DVD-n VHS-en, esetleg ha van valakinek megvásárolható meg is venném. De magyar nyelven kellene, mert a gyerekemnek szeretném, nem értené meg máshogy...
Középiskolában láttam moziban, de már nem emlékszem, hogy szinkronos volt vagy csak feliratos
Köszönöm a segítséget!
Mivel ennyire dícsértétek ezt a filmet, letöltöttem, de nagyon kár volt!!!
Mégegyszer biztos nem nézném meg!