Kérdések, amiktől falra másztok? (beszélgetés)
Nyilván a gyerek apjával... de ilyen hülyeséget kérdezne valaki, el is hajtanám.
Én személy szerint szeretek beszélgetni, a gyerekről is, másról is, ismerősökkel is, idegenekkel is, időssel és fiatallal egyaránt.. De az, hogy van-e tejem konkrétan,szerintem elég intim dolog(ráadásul nagyon kényelmetlen is volt, szégyelltem is, mert nekem nem volt, vagyis sokára jött meg, 32 hétre szültem, 8 hét inkubátor stb..).. Illetve az, hogy egy kérdéssel és arcrángatással, hangsúlyokkal, meg saját 20-30 évvel ezelőtt született gyerekünkkel való összehasonlítgatással tapintatlankodunk, nekem nem fér bele egy idegennel való udvarias társalgásba..
Egész terhességem alatt: Úristen, mekkora pocakod van!! Ketten vannak??
Illetve a védőnő 27. héten: Akkora a pocakod, mint aki mindjárt szülni megy, hány hetes is vagy?
Kiborít :)
Nekem meg az nem tetszik, hogy a fiatalok nem szeretnek válaszolni a kérdésekre. Nem szeretnek az idősebbekkel beszélgetni.
Visszatérve a témára, szerintetek mit kellene kérdezni? Talán, hogy mikor melyik fiúval szexeltél? Milyen tetoválásod van? Mit plasztikáztál utoljára?
-Hogy hívják ezt az édes kislányt?? (Válasz: Peti)
:D
és a többin is kacagok komolyan....:D
Ja, meg mikor megkérdezik, hogy a későbbiekben nem akarok-e másik gyereket, mert hogy "egy gyerek nem gyerek"...
Hát mi?!
Kisbaba, talpig kékben, autós-motoros, fiús motívumokkal díszített ruhában. Látogató kérdése:
- Fiú, vagy lány?
Én már szültem, de:
-Még nem jár, és már egy éves??
-Hogy hívják ezt az édes kislányt?? (Válasz: Peti)
Terhesség alatt "kedvenceim" voltak:
-Mikor jön a kistesó???
-Eszel rendesen?
-Spontán terhesség, vagy lombik?
Olyan sovány ez a gyerek. Eszik rendesen?
Na, én ettől ki tudok akadni.
ja és a mi lesz a neve a kicsinek, aztán a fintorgások, hogy "hááát én nem adnám ezt neki"
nem mindegy neki?
Friss házasoknak:
"mikor jön a baba?"
később:
"hogyhogy nincs még baba?"
ha van baba:
"és? Hány hetes vagy?" /erre a kedvenc válaszom, amire mindenki felkapta a vizet: "nem tudom hirtelen kiszámolni, de a baba X hetes".../
ha nagyobb a baba:
"mikor jön a következő?"
Gyerek előtt...:
- De rég láttalak. Van családod?
- Nincs, elváltam.
- Gyereked van?
- Nincs.
- Nem fogsz kifutni az időből?
:-D
Erről jutott eszembe, nekünk mind meg volt szinte, nagyon találó!!:)
Nektek?valami plusz esetleg, ami az idegeitekre megy már?