Kenyérpuding recept

A Kenyérpuding hozzávalói:
10 szelet kenyér
5 dl tej
2 tojás
25 dkg porcukor
1 teáskanál vegeta
3-4 evőkanálnyi dzsem vagy zselé
10 dkg vaj
1 evőkanál ghí


A Kenyérpuding elkészítési módja:
Vajazzuk meg a kenyérszeleteket, kenjünk rá egy kevés dzsemet és kettesével illesszük egymáshoz őket. Helyezzük a szeleteket egy jól kivajazott edénybe. Verjük fel a tojásokat, keverjük hozzá a tejet, a vegetát, a cukrot, és az egészet öntsük a kenyérszeletekre. Hagyjuk állni, míg az öntet teljesen át nem itatja a kenyérszeleteket. Ghíben süssük jól át, forrón

****tisztított vaj
naplómban a készítés módja (sütésnél nem ég meg)


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A kenyérpuding elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook