Kellenek férfiak ide a hoxa.hu-ra? (beszélgetés)
Nekik mar csak nyivakolo kappan hangjuk van, arra nem buknak a tyukok.
Egyebkent ki herel ki kakasokat? Ha tulelik a csibekort, akkor nagy eselyuk van a nagy udvartartasra.
Ha nem nagyszajuak itt a pasik, akkor hogy talalnak egymasra a parok?
A tyukok sem veszik eszre a kakast, ha nem kukorekol olyan szepen a szemetdombon.
Úgy gondolom hogy amig az etikettet betartják a felhasználók addig nem gond ha egy női portálon vagyunk mi férfiak is :)
Ha nem úgy teszünk ahogy az itteni szabályzatok megkövetelik akkor a moderátorok és adminok megteszik amit meg kell tenniük :)
A hoxának nem a párkeresés az eredeti funkciója és igazából ama profilját nem lenne előnyös tönre tenni egy tárdkereső modullal...
Társkereső oldalak vannak dögivel a neten ha valaki arra vágyik de a hoxa picit sem arról szól... Főleg hogy a társkereső oldalak 85% - a beteges hazudozó és szélhámos a felesége - férje és családja mellett amit a világért sem adna fel :))
Hogy kellenek e ide férfiak vagy sem arról korábban írtam már ide és nem szeretném ismételgetni önmagam...
Tény hogy ez egy női portál ám én pont egy hölgy meghívására regisztráltam ide 2008-ban előszőr :)
Minek után nem nagyon cseverészek senkivel jól megvagyok itt csendben ha időm engedi :)
Csodás napokat moindenkinek :)
Ezt Hoxa dönti el, övé a portál.
De én sem szeretném, vannak erre szakosodott oldalak bőven.
Egyébként tudok több párról, akik itt jöttek össze. De érdekes módon a férfiak, akik itt találtak párt, nem a hangadók közül kerültek ki.
Nem tudják, hogy hova kellene.
Esküszöm, teljesen véletlenül találtam ezt a topikot, azaz, maga a Hoxa "dobta ki":
Fórum - Egyedülálló férfiak ide!
Ez a megoldás!!
-------------------------------------------
Egy kérdés: Miért lenne (vagy lehet, nem is az) baj, ha a Hoxa társkeresőként is funkcionálna?
További ajánlott fórumok:
- A normális nők sose kellenek a férfiaknak?
- A pasiknak a kiegyensúlyozott nők kellenek
- A Hoxán vannak férfiak, vagy ez tényleg csak női portál?
- Mi vonzza a férfiakat a hoxa portálra?
- Miért mindig a nehezen megkapható férfiak kellenek?
- Miért használják a Hoxát a férfiak? Tudtommal ez egy női oldal...egyre többel futok össze és kicsit furcsa.