Kellenek férfiak ide a hoxa.hu-ra? (beszélgetés)
Bábakakas?
Meg sosem hallottam, de ahogy latom, letezik ilyen.
Ebbol volt nektek sok? Valami jarvany volt ott, v Csernobil hatas, h annyi nemzokeptelen kakasotok volt?
Az előbb én is lecsaphadtam volna, mint ahogyan most is, de nem szokásom.
Nem (csak) hangról lehet megkülönböztetni, hosszú lábuk van, a tarajúk fakóbb a kakasénál - ezért írtam, hogy látszik rajtuk, hogy se nem kakas, se nem tyúk.
Érdekes a dolog, mert a neten sehol nem találtam rá. Viszont én magam is ki tudom választani a kappant. A szüleim napos csibéket vesznek, illetve minden évben keltetnek, így csak nem mondanak butaságot.
A kérdés úgy hangzana, hogy herélés nélkül létezik-e kappan? Azt, hogy a kiherélt kakast kappannak hívják nem vitatja senki, csak hogy felénk nem herélik a kakasokat.
Talán a gazdálkodó a pontos, szarvasmarhái vannak.
A paraszt is rendben van, nem érzek benne semmi degradálót.
Mezogazdasz es a kakasok? :)
Miert nem inkabb paraszt (a szo pozitiv ertelmeben), vagy gazdalkodo?
Mondd neki,h kappansult receptet olvastal valahol, de csak kakashoz tudsz jutni es erdekelne, az hasznalhato-e?
Holnap rákérdezek mezőgazdász ismerőstől, kíváncsi vagyok, mit mond.
Csak kicsit fog lököttnek nézni, hogy a hetediken lakva, nagyvárosban, miért érdekel a téma :)
Ez most nem volt szép!
Maga a téma volt számára szokatlan.
De nálunk nem volt kakas herélés. Nagybátyám állatorvos, most hívjam fel őt is, hogy tartson nekem előadást arról, hogy létezik kappan herélés nélkül is?
Malac herélést láttam egypárszor...
Persze, mind sorba allunk, h elkottesenek!
Ugyan mar! A szex alapveto celja az utodnemzes!
További ajánlott fórumok:
- A normális nők sose kellenek a férfiaknak?
- A pasiknak a kiegyensúlyozott nők kellenek
- A Hoxán vannak férfiak, vagy ez tényleg csak női portál?
- Mi vonzza a férfiakat a hoxa portálra?
- Miért mindig a nehezen megkapható férfiak kellenek?
- Miért használják a Hoxát a férfiak? Tudtommal ez egy női oldal...egyre többel futok össze és kicsit furcsa.