Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Kelkáposzta krokett recept

Kelkáposzta krokett recept

A Kelkáposzta krokett hozzávalói:
1 kg kelkáposzta
5 dkg füstölt szalonna
1 kis fej vöröshagyma
2 db zsemle (tejben áztatott)
1 db tojás
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
majoranna ízlés szerint
1 dl napraforgó olaj


A Kelkáposzta krokett elkészítési módja:
A kelkáposztát sós vízben megfőzzük, utána kivesszük, lecsepegtetjük. Húsdarálón ledaráljuk a hagymával, zsemlével és a szalonnával együtt. A masszához keverjük a tojást, fűszerezzük. Ha túl nedves, zsemlemorzsát is adhatunk hozzá. Kroketteket vagy pogácsákat formázunk és forró olajban barnára sütjük. Hasábburgonya illik hozzá.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A kelkáposzta krokett elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook