Kedvenc ételed, sütid? (beszélgetés)
rizs minden formában és szószban csirkemellfilével:) madártej,májkrém,cikória kávé,diétás saláták
Májat akartam írni a nem szeretem ételnél.
Én minden rántott dolgot imádok.Na és a hamburgert,pizzát.A töltött káposztát,a zúzapörköltet,és a különféle gombás ételeket.
Amit nagyon nem szeretek az a más minden változata.
Sütikből kedvencem a zserbó,francia krémes,Lagzi Lajcsi és a gesztenyés sütik.
Imádok enni,persze mértékkel,de így is van rajtam némi plussz kiló.De nemcsak enni jó,hanem elkészíteni is az ételeket,és látni,hogy a családnak mennyire ízlik.
lányok,jó.hogy mindenki a light-os kajákat részesíti előnyben! Én is, lásd: pacal,körömpöri, töltött káposzta, minden leves, főzelék, sütik, sajtok. Szerencse,hogy "csak" 6 kg pluszom van!
Bolognai spagetti, gombás pizza
Juharszirupos bab, vadas, grillkaják, eper...
Sajtok mellett még imádom a gírost, meg a kínait, főleg a tofut, mivel azt eszem csak onnan, vagy szerzetesek eledelét.
Nincsennek kedvenc kajaim. Talan szolo + a mango.
A lecsó tejföllel.Gyümölcsök közül pedig a görög dinnye télen rengeteg mandarin.
Minden amin olvasztott sajt van. Melegszendvics, pizza, spagettik, rántott sajt, stb...
Fűszeres csirkeszárny, padlizsán, cukkini, gomba.
Rantott husi, friss cseresznye, malna, nektarin, jo gorog dinnye.
Sajtok, korlátlan mennyiségben és minden fajtában. Talán pár camamberrel nem vagyok egydül kibékülve.
Nekem az a könnyebb, ha azt írom le, mit nem szeretek: tökfőzelék, pacal pöri, véreshurka, velőből-, tüdőből készült akármilyen kaja.
A nagy kedvencek közül csak néhány: Hawaii Pizza, Székelykápi, Tejfölös-fokhagymás-sonkás tészta (receptet felteszem!), sütőtök(ebből télen-nyáron, akár mennyit, bébiétel formájában is!).....
vadas, töltöttkáposzta, marhapörkölt tarhonyával
Nekem az összes eddigi meg még szinte minden, kivéve pacal, szalontüdő meg hasonlóak.
milánói makaróni
töltött paprika
vadas
(sorrendet nem kell figyelembe venni:P)
Lencse fözelék minden mennyiségben.:))))
palacsinta minden variációban édesen vagy sósan
pizza,tojasos etelek,toltott kaposzta...
brassói káposzta salátával
rokfortsajtos csirkemellfilés barna tészta a'la gastroyal
gombaleves, minden mennyisegben
Anyukám "mirelit vadasa" az ő isteni finom zsemlegombócával
További ajánlott fórumok: