Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit ettél vacsorát, ill. mi a kedvenc ételed? fórum

Mit ettél vacsorát, ill. mi a kedvenc ételed? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2023. ápr. 15. 01:28

pizzat ettem,de nem ez a kedvenc etelem,

vacsorara nincs kedvenc etelem.

627. Teráz
2023. márc. 24. 07:56

🥔 lángost


Harcsa paprikás .

2023. márc. 24. 07:46

tacot


rantott hus

2023. márc. 24. 07:02

Rántott karfiolt



Mátrai borzaska

624. pencil
2023. márc. 24. 06:11

gyümölcsöt


vadas

2023. márc. 24. 05:35
Töltött pizzát
2023. márc. 9. 00:46

pizzat

rantotthus

2023. jan. 31. 14:12
Ma vadast zsemlegombóccal
2022. júl. 30. 07:30
Gyumolcs
2022. márc. 4. 05:44
melegszendvicset, pirítóst
618. vigyefene (válaszként erre: 617. - Globus)
2022. márc. 3. 22:38

Van aki azt mondja, h minden jó amit a szánkba teszük, a baj azzal van, ami onnét kijön.

Értse mindenki, aki óhajtja.

617. globus (válaszként erre: 615. - Vigyefene)
2022. márc. 3. 22:31
Végúlis igen...
616. vigyefene (válaszként erre: 614. - Globus)
2022. márc. 3. 22:30

Így eszi a jónép.

[link]

615. vigyefene (válaszként erre: 614. - Globus)
2022. márc. 3. 22:22
De igen, egyszerre eszik, kolbásszal, szalonnával, azt mondják egy helyre megy.
614. globus (válaszként erre: 612. - Vigyefene)
2022. márc. 3. 22:20
Ez így finom...de kolbász, bacon, sonka után desszertnek minősül 🙂 remélem, nem egyszerre eszik.
613. vigyefene (válaszként erre: 612. - Vigyefene)
2022. márc. 3. 22:18
Meg sós vajat.
2022. márc. 3. 22:17

Lekváros piritós.

[link]

611. vigyefene (válaszként erre: 610. - Globus)
2022. márc. 3. 22:15
Itt étteremben sokszor látom, hogy tojás rántottához a pirítósra édes lekvárt tesznek.
610. globus (válaszként erre: 609. - Vigyefene)
2022. márc. 3. 22:13

Gondolom, ezért kérdeztem.

Most nézem TLC-n: lekváros pirítós sült tojással, kolbásszal, juharsziruppal, érdekes kombináció 🙂

609. vigyefene (válaszként erre: 607. - Globus)
2022. márc. 3. 22:03
Aki látott üstöt ilyenkor, a gőztöl szinte nehéz látni.
608. vigyefene (válaszként erre: 607. - Globus)
2022. márc. 3. 22:02
Igen. A tejet csak azért teszik bele, h a tepertő szép legyen. Persze a tejben sok víz van, ami nagyon gyorsan elpárolog.
607. globus (válaszként erre: 604. - Vigyefene)
2022. márc. 3. 21:59
Akkor kerül bele a tej? Amikor már majdnem kész?
606. vigyefene (válaszként erre: 603. - Globus)
2022. márc. 3. 21:55
Megint tettem fel képet, ilyen darálás után. Én úgy szeretem h nagyobb darabokra, nem mint pl. Téli szalámi.
605. vigyefene (válaszként erre: 603. - Globus)
2022. márc. 3. 21:50
Utána már csak keveset kell gyúrni, rövidesen össze tapad.
604. vigyefene (válaszként erre: 602. - Globus)
2022. márc. 3. 21:49
Heves megyében is van aki tesz kis tejet zsírsütéskor. Azt csinálják h kiszedik a zsírt, csak nagyon kevés van hátra, de a tepertő mind bent. Még sütik pár percet, a tejtől lesz a tepertő gusztusos barna. Sokszor láttam, mert az én dolgom volt hajnalban a malac farkát fogni, meg később tüzelni a bográcsba.
603. globus (válaszként erre: 599. - Vigyefene)
2022. márc. 3. 21:45
Remek, könnyebben keverednek a fűszerek, ha a daráló gyurmázza.
602. globus (válaszként erre: 598. - NomNom)
2022. márc. 3. 21:41
Borsodi család volt vendégségben disznóölésben, ezen vitáztak, hogyan szokás. Gondolhatod, hogy végül nem vörössel csinálták 🙂 Aztán van még a zsírsütéskor kell-tej, víz, só, ezekbe jobb, ha senki nem szól bele, mert többet nem hívják meg 😁
2022. márc. 3. 21:35

Nem a saját készítményem ettem, hanem vettem, innen.

[link]

600. vigyefene (válaszként erre: 598. - NomNom)
2022. márc. 3. 21:27
Csakis friss kolbászba lehet, a száraz nem állna el.
599. vigyefene (válaszként erre: 597. - Globus)
2022. márc. 3. 21:25
Én még nem ettem rossz kolbászt, talán mert nem vagyok válogatós. Most tettem fel 1 képet az én keverésemről.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook