Kecskeméten babázni (beszélgetés)
Mi egy "kicsit" messzebb lakunk :(
A hetényi körforgalom után kb 100m...
kedden megyek be a városba délelőtt (bank,posta stb)
ha ráérsz talizhatunk:)
Betti?
Mi a dombbal szemben lakunk,tudom melyik játszótérre gondolsz,szemben van a bölcsi ott dolgozom,éppen gyeden vagyok,most nem,de jövőre megyek vissza:-S
Összefuthatunk valamikor!
A Széchenyiben van egy nagyon jó játszótér(Gőzhajó utca felé), sajnos nem tudom a nevét, oda is szoktunk járni. :D
bettike2007, moncsa85 pontosabban merre laktok ? :D
Szia:)
Akkor csaphatunk egy nagy babapartit:)
Néha elsétálunk az arborétumba.De most hogy már nincs olyan jó idő nem sokszor megyünk!
De ha gondolod kijöhetnétek hozzánk!!:)
Vagy mi is elsétálhatunk...
A Széchenyi melyik részén laktok?
Szia!
Sajnos ilyenek ezek a "barátok", dehát nem lehet őket hibáztatni, ők még buliznának, pasiznának ilyesmi, nem tudnának mit kezdeni az anyukával. :D
Megnéztem a képeket, nagyon édes kisfiad van! Noémi most nemrég (október 20. :D) töltötte a kettőt. :D
Merre szoktatok mászkálni? Olyan jó lenne már nagyobb sétákat tenni, nem csak bolt-kisjátszó-bolt-haza stb., csak azért nem mentem mert nem volt kivel :( Remélem összehozunk egy talit! :D
Szia!
Kicsit hasonló a helyzet csak én az exem miatt költöztem...
Amíg dolgoztam (vendéglátás) addig nekem is sok volt a "barát", most már szinte egy sincs.
Az én kisfiam 2 hét múlva lesz egy éves:D
Mi a hetényi körforgalomtól nem messze lakunk.
Ha gondolod talizhatunk:)
Sziasztok!
Én fősuli miatt jöttem Kecskemétre, akkor sok "barátom" volt, aztán megismertem a férjemet. Kismama lettem, így a barátok is szép lassan eltűntek mellőlem. Most két éves a kislányom, és ez alatt az évek alatt nagyon elszoktam az emberektől, így nem is kezdeményezek beszélgetést...így gondoltam hátha neten több szerencsém lesz, és rátaláltam erre a portálra. .Volt egy nagyon jó barátnőm, széchenyiben laktak, de sajnos a válság miatt elkellett költözniük elég messzire.Remélem itt találok valakit, akivel lehet beszélgetni, csavarogni, babázni.
Ha lesz gyermeked, szeresd jobban mint téged szerettek,
Ne vádold, értsd őt meg, jobban, mint ahogy téged,
Bocsásd meg majd összes vétkeit, értsd meg érthetetlen álmait,
Őrizd meg összes titkait...." (Ossián idézet)
Gyönyörű ez az idézet.Remélem, nem haragszol Marineva, de kimásoltam :-)
Sziasztok,
Csak véletlenül kukkantottam be, meglepődtem, hogy újra elindult itt a beszélgetés, de nagyon örülök neki.
Szia!
Köszi a cikket! Érdekes!!
Jó lenne ha találnának valami gyógymódot...
Séta?!
Péntek???
jó meló,a keresztelő jól sikerült??
Mi jól vagyunk,Maja megy és önálló akar lenni tiszta hisztikirálynő,akarok venni bicikli ülést és könnyebben mozgunk,már nehezen viseli a babakocsit..
szia!én vagyok néha csak 1000 a dolog...
megvolt a keresztelő...
most meg épp készülök barackot befőzni:)
mizu felétek??
A széchenyiben a templomnál van ahol a spar is a március 15 u.végén
ma 7kor babakocsis felvonulás lesz a színháztól indul ha valakinek van kedve velem tarthatna,jövőre már úgyse lesz esedékes..