Kávé Kedvelők Kávézója (beszélgetés)
Sose aggódj a topik miatt :DDD !
Maradok "finomkávéutánsóvárgó-néhateljessszívvelbűnöző-kávéimádó"!!!
Ahojka.
Na ha fogyi csopi leszlelépek...nekem nem kell fogynom, ideálisana súlyom 175/66...irigykedjetek :)
Ide nekem a kávét....thanks
Szerintem jól tudod. Ami pedig savasít, gátolja az emésztési folyamatokat, tehát gátolja a fogyást.
:DDD No, szépen vagyunk:DDD Ha nem vigyázunk, átmegy ez a topik is fogyiklubba. ;)
Ja, és nem éhgyomorra isszuk, ha már előőtte ittunk pl. vizet és a citromleve is vízben van.
Azoban jó, ha nem jéghideg vízbe tesszük, mert akkor "kihúzza" a fogunkat. Citommal még hidegbbnek érezzük.
Én már natúr is le tudom hajtani évek óta acitrom levet, amit kicsavarok, de kell a víz és együtt gyorsabban lehajtom. Nem pepecselek külön vel, ha sietek, ami elég sűrűn megvan.
Aki még nem szokta ezt inni, bizony savasságot tapasztal, de ez a tisztító hatásnak a következménye. Két hét után a legjobban mérgtelenítésre szorulóknál is eltűnik ez az átmeneti kellemetlenség, mert más "anyag", szervezetazonos élőélelmiszer a citrom.
Az ecettel is szembe állítható, mert sajna, sokan félreértik az ecet szerepét a fogyásban.
Én se vagyok nagy reggelizős...
Viszont a kávé is ritka dolog nálam, akkor is csak dél körül szoktam inni... ritkán délután is.
Egyébként engemm reggel sokkal jobban formába hoz ébredés után egy nagy pohár tiszta víz és utána 2reggeliként" egy uilyen porá víz egy egész citrom frissen facsart levével. Ez a jól bevált indító üzemanyagom.
Te meg, angyalkám, egyél valamit... nem ám baja lesz a pocidnak, hékás!
A reggeli fontos, főleg, ha kávézunk.
Hát még ha ébredés után visszalaszik... az maga a kóma :DDD
Tegnap este barátnéval kávézóban jóféle "bélíz"-es capuccinót ittam... hmm... ez volt ám a mennyei!!!
Ma már nem merek inni kaffét... sajna.
Jaaah......ki korán kel..az álmos marad :)
Köszi, én is küldtem egy kávét :)
Menek bedobom a hurkát a sütöbe, befestem a hajam....szép napos napot neked lillanka (_)?
Szióka.
Még csak most reggelizel? Hétalvó...hihi
Jöhet a kávé...az elöbb ittam egy habosat, de mindig jöhet egy fekete.... :)