Kávé Kedvelők Kávézója (beszélgetés)
Jó kávézást
(_)?(_)?(_)?(_)?
Hat napot egyhuzamban végigcsináltam, megfáztam elment a hangom a kiabálástól, hulla vagyok és főznöm kell :(
Iszom még egy kávét!
elnéztem, te is "csak" hármat, valamiért 5-re reagáltam :)
lehet azért mert okulva a tegnapiból ma csak egyet ittam?
Na lányok, ma belenyestem... háromig meg sem álltam!
Csak azt nem tudom, ki alszik majd helyettem.?
(_)?(_)?(_)?(_)? -----kávéra fel !☺☺☺
jó reggelt mindenkinek ☺☺☺
ovis már?
Az óvoda egyébként egy érdekes világ... valamilyen nyavalya folyamatosan kering és az tévhit, hogy a gyerekeket fekteti félvállra, mi szülők majd bele halunk a szerveztünk által 25-30 éve "elfelejtett" gyerekbetegségekbe, míg a gyerek köhint kettőt. Legalább is az enyém nem beteges fajta, ez a mostani szurtyogás is inkább megfázás, semmije nem fáj, nem lázas csak taknyos
Persze hogy meggondolom, sőt továbbgondolom, mert például kapcsolatépítésre, ismeretségszerzésre tökéletes lesz.
Ami eltántorít az a kötött munkaidő és a munkaidőn kívüli hetente többszöri 2-300 km-es "kiruccanások". És van egy kölyköm, meg mostanában egy nagyon elfoglalt párom, így nem tudom, hogy vállaljam-e azt, hogy akár napi 10-12 órát vagyok távol a fészektől, ahol addig senki sem főz, senki sem takarít, senki sem babysittel :S de szerintem belevágok, max ha nagyon nem megy próbaidő (6 hónap) alatt eljövök.
Amiért rég voltam, először én voltam beteg, aztán most a gyerek, és a múlt hetem elment a "kedvenc" cicám vesekövével, amiből aztán ki is jött, csak közben leállt a mája és végül hétfőn az elaltatás mellett döntöttünk. Ez a külvilágnak nem érthető, de mintha a gyerekemet veszítettem volna el, 12 éve majdnem folyamatosan együtt voltunk - míg egyetemre jártam és ha épp nem nálam vendégeskedett akkor telefonon "tartottuk a kapcsolatot"... eléggé el vagyok miatta kenődve :(
Sziasztok!
Épp kávézom :)
Miramira77 örülök hogy találtál munkát, nekem is tegnap szaladt be egy állásajánlat; annyira nem jó, hogy rögtön rábólintsak, de annyira nem is rossz, hogy rögtön elutasítsam... gondolkodom; de hajlok az elfogadására, vacakul nincs munka errefelé és végre kiszabadulnék a négy fal közül :)
Fárasztó! Tegnap este hazaértem, és ágyba bújtam. A férjem főzött :)
Érdekes lett, maradjunk annyiban! XD