Kávé Kedvelők Kávézója (beszélgetés)
Üdv kàvèzòsok....nektek is szèp napot. :-)
Èpp iszom az adagom :-)
Sajna, ue. a helyzet nálam is.
A leánderekkel is gondjaim vannak.
Ez szuper!
Első szakmám szerint kertész lennék és imádom a pici kertünket. A mandarin nálam se érik be.
A barátainknál és a rokonságban vannak füge fák. Tavaly jó termés volt rajtuk. Az is finom és vitaminos.
A citomos vízzel a súlyom optimalizálása is kitűnően segíthető.
Ja! Ez mind ismerős... utálom a cigit (de én nem úsztam meg) ezért bármikor letettem eddig. Tavaly június közepét megelőző 23 évben egyáltalán nem szívtam. Akkor is egyik napról a másikra tettem le.
A csokiban Milka-függő vagyok, de csak akkor falom szószerint, ha úgy érzem, kell. Ilyenkor "torkig zabálom" magam vele, így a rohamomon rögvest túl vagyok. Ez se napi szintű, állandó függőség...
Juj, hány kiló lennék?!
Jaj szegénykémnek mielőbbi gyógyulást!
Én rettegtem a bárányhimlőtől így beoltattam ellene a gyereket; vacilláltam, orvosokat meginterjúvoltam s végül így döntöttem. Én amúgy is nyugati orvoslás híve vagyok - elvégre orvos család lennénk.
Hát remélem a szurival egy életre megelőztem a bajt; mert ugye jobb ezen gyerekkorban átesni és remélem nem csak elodáztam :S
Amúgy vigyázz a gyerekre nagyon, kérj a foltokra valami szert, ami enyhíti a viszketést, mert ha elkaparja egy életre megmarad a heg. Páromnak van 2 db az arcán, nem szép. Szegény anyukám mikor én voltam bárányhímlős egy hétig virrasztott mellettem, hogy éjjel ne kaparjam magam; meg kesztyűt kötött a kezeimre én meg csak nyavikoltam :S Szóval örök hála neki a hibátlan bőrömért
No, mégsem boszi klub?
Pedig én azt is felvállaltam volna... a fehér bosziságommal és a glória maradványaimmal... :)))
Hasonlóképp gondolkodom az oltások dolgában.
Mielőbbi javulást a manócskának!!!
Igen az oviban. Az egèsz vàrosban jàrvàny van.
Megnyitottam az Ezotèria Klubom, adatlapomon megtalàljha akit èrdekel :-)
A dr.Haus-ban, mi? Ott vannak ilyen csemegék. :)))
Én ma citromlével frissülök és nagydózisú C-vitaminnal. Ma 3000 mg lesz a napi adagom.
Mától nem cigizem, mert nagyon leszippantotta a C-vitaminomat... az erőnlétem kezd eltűnni. Utálom az állandó fáradtság érzését... elég volt belőle a sok év alatt. Ma már tudom mit kell tenni ellene.
Szóval reggel egy nagy pohár tiszta víz, aztán egy ugyanekkora víz egy egész citrom frissen facsart levével. Ez rendes esetben mindennapos nálam és már sokat tettem a napi erőnlétemért.
:)))Nem kívánom ám, hogy lekövessetek. :)))
Làttam :-) köfike...
Hàt van jòpàr kiütès, köhög is...napközben elvan, este lesz a puding pròbàja!