Karácsonyi készülődés (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Karácsonyi készülődés
Sziasztok!Én is tettem fel képet a koszorúnkról,igaz,nővérem Műve:)
Kata75,aranyos a koszorúd és az ajtódísz is:)
Kattyus,várom a képedet!
Elkészült az advent naptáram is,ha valakit érdekel,megnézheti azt is:)
Sziasztok!
Kicsit kapkodva, de ma délelőtt sikerült megcsinálnom az adventi koszorút, illetve az ajtódíszt. Így a gyerekek nagy örömére a Halloween tököket/díszeket végre lecseréltük a Mikulásváróra:))
Sajnos ismét későn kapcsoltam, ezért megint egyszerűbb lett minden.......de azért szerintem szép:) Teszek képeket a naplómba.
Igen, influs vagyok, de nem a malacos, hanem a " normál":) nem kell aggódj, meggyógyítom magam:)
A láz csak pozitív a betegség esetén, láz nélkül nehezebben gyógyulunk...nem szabad feltétlenül elnoymni. Bizonyos értékfelett vizsont be kel avatkozni, ott meg még nem tartok....
Szia!
A narancsos-csokis trüffelhez nekem a Tibi étcsoki vált be, az nem annyira keserű és jól lehet vele dolgozni. Egy szilikon jégkocka-tartóba öntöm a masszát, abból könnyű kinyomni...nagyon gyorsan elkészíthető, sztem kb. 10-15 perc, aztán csak a hűtőben dermed pár órát. A Nutellásat még nem csináltam meg, csak tetszett a recept és elmentettem magamnak.
Kérdezz nyugodtan, nagyon szívesen válaszolok...:))
Milyen csokit használsz alapanyagnak? Vagy mindegy?
A Nutella az az igazi, vagy egy olcsóbb mogyorókrém is megteszi? Öntőformát használsz vagy más taktikát eszeltél ki?
Bocs a sok kérdésért, de én is neki szeretnék állni, de a 2 hós legény mellett nem sokat érek rá kísérletezni.
Sziasztok!
A leírás alapján szerintem egy receptünk van:) Én úgy kaptam, mint "Hidegtorta", de az a lényeg, hogy finom!:)
Sziasztok!
Agis!
Ma megcsinálom a trüffelt, majd megírom, hogy sikerült!. Kaptam olyan 70%os csokit, ami narancs ízesítésű, és kipróbálom Milkával is....
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Ki mikor kezdi a karácsonyi készülődést?