Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Káposztás hús /savanyú káposztával!/ recept

Káposztás hús /savanyú káposztával!/ recept

Elkészítési idő 180 perc

A Káposztás hús /savanyú káposztával!/ hozzávalói:
1/2kg savanyú káposzta
ugyanannyi hús /disznó/
kevés szalonna
gersli
hagyma
foki
szemes fekete bors
babérlevél
víz
pirospaprika

1db pari
1db paprika
borsikafű


A Káposztás hús /savanyú káposztával!/ elkészítési módja:
pörkölt alap, a húst felkockázva megpirítom.A savanyú káposztát késsel felaprítom,beleteszem vízzel felöntöm,főzöm.A gerslit átmosom félidőbe hozzáadom,a borsikafű vet a vége felé teszem bele.

Ez igazán egészséges,nincs rántás benne.Csak jó anyagok,lassú főzés kb.3-óra. Szuper!!!
Fényképet találsz a zebe-zaba naplómban a 147 bekezdésnél.


Kategória: Egytálételek receptjei


A káposztás hús /savanyú káposztával!/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook