Kaposváron melyik óvodát ajánljátok leginkább, és miért? (tudásbázis)
Sziasztok
mi a Búzavirág u-i Óvodába jártunk az 1. sz. csoportba: Nagyon aranyosak, nem kiabálósak és szeretik a gyerekeket. nagyon fontos!!!
Szerintem érdemes megpróbálni egyeztetni, nekünk is ajánlotta más ovi is, hogy bemehetünk csakúgy (persze előre megbeszélt időpontban).
Erről a vegyes csoport dologról viszont akkor Timi tud tapasztalattal szolgálni. :)
Köszönöm!
Gondolom ott is vegyes csoport van.?
Ha harmadszorra is ezt válasszátok, akkor tuti jó lehet :)
Igen, azt én is olvastam az előnyei között, az elején még jó. De félek, hogy később, mikor nagyobb lesz, nem lesz elég idő az iskolai felkészítésre. Legalább is ezeket olvastam tapasztalatok között. Na meg azért féltem a 7-8 évesektől, bár a Lányom meg éppen a nagyokért van oda.
Köszi a címet, megnéztem, bár részletes leírást ezek szerint sehol se adnak. Persze valahol érthető. Én is kénytelen leszek nyílt napokra járni. Vagy máskor is be lehet menni? Csak egyeztetni kell?
Én nem látom olyan nagy hátrányát ennek, inkább talán már akkor, amikor az én gyerekem a legidősebb. Kicsiként nem. Amikor bementünk, a nagylányok mind vele akartak játszani, vigyázni rá, barátkozni vele. Aztán lassan odajöttek a kisebbek is.
Nem tudom, biztos gyereke is válogatja.
Részletes leírást nem tudok, az szmszeket tudod megnézni a város honlapján a keresőbe beírod, hogy óvoda és googleben kidobálja az összeset.
Én innen a körzetestől indultam egyébként, felhívtam a központi ovijukat, ott megadták az itteni vezető számát és bementünk. Aztán bementünk csak úgy délelőtt játszani is. Nyitottak voltak, szerintem máshol se zárkóznak el.
Az összes ovi listája pedig ott a honlapon megvan:
Valahova be fog tenni a rendszer egy space-t a címben, azt ki kell ütnöd, miután bemásoltad a címsorba.
Ez a vegyes csoport dolog szíven ütött!
Köszönöm a hozzászólást, és a segítséget. Van olyan oldal ahol részletesebb leírások vannak az ovikról? Ha nem nagy meló, akkor tényleg utánanézhetsz, megköszönném, már ha tényleg nem túl nagy macera.
Szia!
Nálunk is aktuális a téma, bár mi már választottunk és maradunk a körzetesnél, ami a Jutai úti ovi. Voltunk is ott többször, szimpatikus a légkör, az óvónénik, a program.
Nemrég úgy tűnt, hogy mégsem férünk még be, csak szeptembertől, ezért körülnéztünk máshol, de végül inkább megvárjuk a szeptembert, ha kell, mert ragaszkodunk ehhez.
A városban egy kivétellel mindenhol vegyes csoportok vannak, nem tudom, ezt tudod-e. A kivétel azt hiszem a Nemzetőr sori, nem vennék rá mérget, de ha érdekel, utánanézek.
Szívesen fogadok bármelyik kaposvári oviról véleményt, akár negatívat is, hisz az is nagy segítség. Vélemények, tapasztalatok, csoportlétszám, foglalkozások, óvónénik...
Bármi ami egy kezdő anyuka jó döntését elősegítheti!
További ajánlott fórumok:
- Ki a legjobb nőgyógyász Kaposváron?
- Szólánc híres emberek nevével + egy smiley, (hogy leginkább) mit érzel ha hallod a nevét.
- Mire van most leginkább szükséged?
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- Dolgozik valaki a Tesco-ban? Ajánljátok?
- Budapesten a 11.ker.-ben melyik óvodát ajánljátok? Esetleg családi napközi, bölcsi heti kb.2-3napra?