Kaposvári kismamák (beszélgetés)
Sziasztok.
Andi, nagyon ügyes a kis kópé, h már megfordul, gyorsan fejlődik Zsömi baba.
Szilvi, olyan jó érzés, amikor rádmosolyog a babád, ugye? Annyira örültem én is , amikor Levus először mosolygott. Tündéri lehet:-))
Szinna, tényleg szépen nő a kis manócska, már 4 kiló, ez igen! Levi nem tudom mennyit evett 1 hónaposan, mert ő szopizott és nem méricskéltem. Boldog 1. szülihónapot Zalánkának:-)))
Szia!
Lizi kb. 80-90-et evett meg. Hogy megy az idő. Boldog 1 hónapot! XD
Sziasztok lányok
Ne haragudjatok hogy nem jövök gyakran de a kis terroristám eltökélte hogy valóban terrorizálni fog :) Mostanában elég nyűgös és nehezen alszik el de én ezt betudom ennek az állandó időváltozásnak.Szépen fejlődünk sőt...Már 4 kiló:) Nagyon sokat eszik és nagyon sokat fejlődött változott.Őt nem érdekli hogy mennyi tápot ehet a súlyához képest.És persze ha nem adok neki többet jön a hiszti és az órákig tartó ringatás hogy aludjon el.Lányok nektek 1 hónaposan mennyi tápot evett a babátok?Ma vagyunk pont 1 hónaposak egyébként:)
Sziasztok!
Lizivel én is így szoktam járni. Már megtanultam, hogy ilyenkor még meg kell etetnem. Ha utána is sír, akkor meg beteszem a kiságyba, elkezdem ott etetni a cumisüvegből és a 2.-3. korty után már alszik is.
Ritát most hívtam. Hannát most vitték el vizgyálatra. Ma már mehetnek haza és hétvégén már jönnek velünk sétálni.
Sziasztok!
Milyen kis ügyes ez a Zsömi, és milyen kis cuki ez a Noémi! Tök jó!! :)))
Vangi, a bölcsit megkérdezem neked, hogy melyik jó és hogy állnak most a dolgok!
Mi is sétáltunk a hétvégén esővédővel, Marci szerencsére nem reklamált, elaludt szépen. Egyik este az istenért nem akart aludni, már felváltva sétáltunk vele, letettük az ágyába, de egyre csak sírt. Nem gondoltam, hogy éhes, mert 150-et evett, ez elég szokott lenni neki, sőt még kevesebb is. 11 után végre elaludt apa karjában, letette az ágyba de éjfélkor már üvöltött újra. Szopizni nem akart de a tápot benyelte, aztán aludt reggel fél 9-ig... szóval éhes volt még... a fene se gondolta volna...
Szegény Rita, már biztos menne haza ezerrel! Talán ma már elengedik őket!
Hát, eddig is vigyorgott sokat, ha szépeket álmodott, de most határozottan ébren volt, amikor megajándékozott az első mosolyával. Az összes gyönyörűséges szemecskéjével rám nézett, és jött a vigyor. :-)
Nagyon ügyes a kis Zsömi, ha már így forgolódik. Kis stramm az a gyerkőc, én láttam rajta. :-)
óóóó szegény Rita... akkor lehet ma átmegyek hozzá egy kicsit...
Noémi ilyen hamar tudatosan mosolyog? Zsömi az ötödik héten volt kegyes rám nevetni :-D
Viszont nagy hír, hogy éjjel pocakon tettem le a Zsömit, reggel pedig háton vigyorgott rám! Átfordult magától!!! :-DD
Sziasztok, lányok!
Hű, de nagy a pangás! Mindenki élvezi ezt a szép időt? :-)
Beszéltem Ritával, még ma sem mehettek haza. Bár már leesett Hanna köldökcsonkja, de még nem túl szép. Talán majd holnap mehetnek.
Én meg majd' megőrülök a fáradtságtól, mégsem tudok aludni. Valahogy napközben nem megy. Éjszaka Noémi két óránként ébresztett. Mentem vele pár kört a lakásban.
mi sétáltunk ma is... vettem kengurut, alacsonyat, amiből szépen kilát a Zsömi és lehet befele és kifele is benne...
elsétáltunk benne a Ritáék ablaka elé a kórházba :-)
és így esernyővel is ment a séta, a hátam azért megérezte... :-D
na hát hol van mindenki?? :-)
Rita nem mehetett haza, még nem esett le a kis Hanna köldökcsonkja... talán holnap...
Vangi, valahol láttam olyant... gondolkozok...
mi sétáltunk, esővédő, esernyő.... de kellett a levegő....
Utálom ezt az időt.
Holnap remélem nem lesz hisztis a kiscsaj. Szeretném élvezni az egyedüllétet itthon.
Végre kimehetünk az udvarra Lizivel, anélkül, hogy belémkötne vagy nekemjönne a párom apjának a hárpiája.