Kaposvári kismamák (beszélgetés)
Fúúj! Hát, ez nem hangzik valami csábítóan.
Rá fogok kérdezni a védőnőnél, hogy az Ezredév utcai laborban ezt megcsinálják-e, vagy feltétlenül a kórházba kell menni.
Most teljesen más, mint régen, állítólag.
Szóval, egy műanyag eldobható poharat kb.félig-3/4-ig feltöltenek cukorral, majd ehhez egy kis víz. Összekevered, amennyire sikerül és már ihatod is a fincsi márcot:-S Nem vmi kellemes, pedigén szeretem az édeset.
Előtte is vesznek vért, és miután sikerült meginnod, utána 2 órával is. Ki lehet bírni.
Én a múltkor elírtam. Merthogy legközelebb április 14-én kell hozzá mennem. De ez nekem nagyon távolinak tűnik.
A terheléses cukorvizsgálat milyen pontosan? Én már nem nagyon emlékszem.
Én is így gondoltam...
Igen én is egyszer mentem egy hónapban.
Ha mégis úgy alakul, hogy holnap beindul valami, szerintem még inkább otthon vajúdj, amíg csak lehet!
Te is egy hónapban egyszer voltál berendelve hozzá?
Most komolyan... Azóta is ezen filózom. Szerinted komolyan gondolta, hogy ha a szombati ügyelete utáni napon indul be, akkor nem megy be?
Amikor én a fiamat szültem, és elfolyt a magzatvíz a 34. (!) héten, a mentős nem akart bevinni a kórházba anélkül, hogy az orvosom a mobilomon keresztül meg nem erősítette, hogy a koraszülés ellenére odavihetnek. Mert nem az volt a körzetes kórházunk, ahol a fogadott orvosom praktizált. Persze azt mondta a mentősnek, hogy vigyenek csak oda, és 10 perc múlva ahogy beérkeztünk, már ott volt bemosakodva a műtőben. Vasárnapi nap volt, és ebédidő.
Szia, Timi!
Akkor Neked is a harmadik baba lesz. :-)
Remélem, minden oké lesz, vigyázz magadra! Jó éjt.
Nem, egyáltalán nem biztos, hogy elfolyik. Lehet, hogy repeszteni kell.
Nem is tudom, hogy melyik verzió a jobb. Azt hallottam, hogy magzatvíz nélkül már durvább a fájdalom, viszont annyival gyorsabb is a tágulás. Fene tudja. Jaj, nagyon izgi...! A nyákdugó távozása viszont szintén nagyon jó jel. Amikor két hétig voltam kórházban és minden nap szült valaki, általában a nyákdugó távozása után max. két nap múlva megszültek. Nem húzták még egy hétig.
Az biztos, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor nincs visszaút, és nincs egy hét a szülésig. :-)
Sziasztok én is kaposvári vagyok, még csak a 10. hétben 2 gyerek és egy missed ab. után. Én a Vargánál szültem mindkét gyerekemet, ő volt a fogadott orvosom. Meg voltam vele elégedve. Most viszont munkanélküli vagyok, segélyből valószínüleg nem fog rá telni, hogy minden hónapban 5-6 ezret otthagyjak nála. Egyenlőre a gondozóba járok a Benczéhez, aztán majd meglátjuk. 2 hét múlva megyek Pécsre ultrahangra, remélem minden rendben lesz.
Jó éjszakát mindenkinek!
Most olvastam utána egy kicsit, lehet, h ez még csak egy része volt.
De azért köszi. Az mindenképp elfolyik ilyenkor, vagy van akinél burkot kell repeszteni?
Sziasztok megint!
Nahát, Gabi! Ez ugye tudod mit jelent? :-)))
Hajni, Nálad már természetes, hogy alig kapsz levegőt, tudom, hogy nagyon kellemetlen tud lenni, de magammal kapcsolatban még korainak tartom. Bár tényleg hirtelen nőtt egy nagyot a pocim, de akkor is.
Sziasztok csajok!
Még egyben vagyok. Jó volt egy nagyot sétálni ebben a szép időben, Anyuéknál meg megebédeltünk, beszélgettünk, aztán pihentünk egy kicsit. Hazafelé Tesco, és most itthon. Röviden ennyi történt ma.
DE!!!!, ami új volt az eddigiekhez képest, kilökődött a nyákdugóm, v legalábbis egy része. Nem tudom mekkorának kell lennie, hiszen nem voltam még ilyen helyzetben, de egy sárgás-kocsonyás- hosszúkás valami volt. Bocs, h ilyen részletesen írtam le, aki nem bírja, de ez van.
De nagyon örültem, mikor megláttam:-)))
Veletek mi újság, hogy vagytok???
Sziasztok!
Gabi, még mindig egyben?! Ha holnap szülnél, akkor épp a szülinapomon szülnél! :)))
Tegnap én is alig kaptam levegőt, ma már jobb kicsit! Talán lassan behelyezkedik a mi kis Marcink! Jó lenne! Mindjárt teljesen kész a szobája is! :))
Sziasztok!
Remélem, mindenkivel minden oké..?
Én most valahogy nem vagyok túl jól, úgy érzem, hogy a tüdőm fent van valahol a torkomban. Hirtelen akkorát nőtt a baba, hogy mindenemet nyomja.
És tudom, hogy lesz ez még rosszabb, mert még hol a vége..?! Úgyhogy pihizek.
Sziasztok.
Csak bekukkantottam kicsit, de látom még semmi mocorgás. Mi sem leszünk itthon, elmegyünk sétálni egy kicsit, aztán kinézünk Anyuékhoz Füredre. De később jövök!!!
Bocs, a párom ült a gép előtt eddig.
Neked is jó éjszakát!
Jaj, nagyon édi a kiscsaj:-))))) Aranyos kis pofikája van, na és azok a combok...
Szépen növöget a pocid is:-)
Oké. Én már ilyen műsorokat nem is merek nézni. :-)
Mondom én, hogy hamarosan lesz valami... :-)))
Hát... már nem annyit, mint szokott:-))) Jaj, de jó, akkor lehet, h készülődik:-))))
Most lelépek egy kicsit, megnézem a Vacsoracsatát, aztán még jövök szerintem.
Ja, azért állítom le magam.
Hát, ezt én sem tudom. Pedig ezek szerint ténykedtél ma eleget. És mennyit mocorog Levi baba? Szülés előtt a baba is lecsitul.
Vigyázz, nehogy megint rosszul légy!!!
Ma nem volt annyi, mint tegnap, nem is értem...