Kaposvári kismamák (beszélgetés)
Pedig én már azt hittem, hogy délután azért nem vagy, mert beindultak az események. Rá is néztem a telefonomra.
Keményedsz még mindig?
Nyami. Nagyon jól hangzik! :-)
Jó kis recept lehet. Nem csodálom, hogy a szósz előbb elfogyott. Nekem hozott a párom a munkahelyéről meggyes mártásos főtt húst pirított darával, a hal után annak is megettem a felét. Asszem, most leállítom magam. :-)
Nem hinném. :-)
Tényleg, és mit szóltak, amikor vitted a papírodat? Akik azt mondták, hogy most már úgysem viszel táppénzes papírt. Nekik is feltűnt, hogy milyen pufi az arcod?
A képfeltöltést én is mindig ráhagyom, nekem nem megy még túl jól.
Hát, nagyon reménykedem ebben a hétvégében:-)) Aztán az is lehet, h még egy hét múlva is így ülök itt a gép előtt.
Ma én is ágyneműket mostam.
Az egyik párnánk meg úgy vedlik, hogy csak na. Menni fog a kukába. Amúgy is jó régi már. Tisztára olyan voltam, mint Holle anyó. :-)))) Még jó, hogy nem kezdett el közben megint havazni.
Dehogy téglák! Levi baba! :-))))
Ezt most már fél lábon is kibírod. :-)
Köszi, nagyon jól esett. Borzasztó, hogy mennyit zabálok. Most épp megint. Gyümölcskonzervet.
Nem baj, ha most sokat pihensz, fog kelleni az erő. Nemsokára... :-)
Olvasgatom néha a márciusi babákat. Ürülnek ám a pocakok. Írta valaki, hogy a jövő heti melegfrontban reménykedik. Szerintem Te nem húzod ki addig sem. Azt tudom, hogy az arctorzulás egy-két nappal a szülés előtt jellemző. :-)
Jól vagyok, köszi. Az arcom még pufi, a hasamban téglák...
Egészségedre! Próbáltam én is aludni kaja után, de csak pihi lett belőle.
Szia, Gabi!
Eddig sziesztáztam, mert megint bezabáltam a frissen sült hallal. Nyami. :-)
Most pedig megpróbálok feltölteni képet a 4D felvételeiről.
Hogy vagy?
Szép jó estét !!! Még itthon...
Jó nagy a hallgatás, merre jártok?
Akkor jó. :-)
Sajna én zabáltam őket, meg hát láttam pár dolgot. De azóta már megedződtem. :-)))
Szóval vigyázz magadra Te is! Majd még jövök.
Megyek halat sütni, a párom nemsokára hazaér, és az frissen az igazi. :-)
Szép napot Nektek! Vigyázzatok magatokra!
Akkor mégis szerencsés volt az ismerősöd. :-)
Remélem, úgy alakul majd a szülés mindkettőtöknél, ahogy szeretnétek! A saját példámból okulva, ha mégis valamiért több időt kell eltölteni a kórházban a szülés előtt, próbáljatok meg nem figyelni rémtörténetekre. Mindig akadnak, akik ilyenekkel jönnek. Első babásként annak idején úgy rám hozták a frászt, hogy csak na.
Jesszus!!!
Szegény! Na, lányok, egyébként a rémtörténetekkel csak óvatosan! :-)
málnaleveles teát én is veszek nemsokára, Hajni te mikor kezdted?
én olyanról is tudok, akinek már dél óta 5 perces fájásai voltak egyből, de csak hatkor rendelte be a szülésznő, amikor már kis vérzés is jelentkezett...
Na, olyat még nem ittam, de ha nekem is közel az idő, inni fogok.
Palástfüvet és cickafarkot már ittam, amikor gondok voltak a ciklusommal. Mindent a cél érdekében! :-)
Hát igen, meg lehet, hogy gyalog előbb oda is érnétek.
Bárcsak már ott tartanánk! :-)))
Ez a legjobb, amit tehetsz. :-)
A Varga is aszonta, hogy akkor érdemes bemenni, amikor már muszáj. De tudjátok, ez is olyan szubjektív. Nagyon sokszor van olyan, hogy enyhébb fájásokra is tágul valaki. A mázlista! :-)