Kapcsolatotokban ki veszi az óvszert? (beszélgetés)
és ennyire jó pali testileg vagy ilyen jól "ellát" hogy mégis vele vagy? :O
szerintem fizess egy selyemfiúnak, az legalább kedves ;) na jó ez vicc volt, de tényleg mi lehet az a fantasztikus jótulajdonság ami ezeket ellensúlyozza amiket írsz?
Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy hajra-hajra...
Egyebkent tenyleg kihasznal. Csunyan. Nalunk ez olyan szinten nem volt kerdes, hogy a pasi kulon kerte, hogy NE szedjek fogamzasgatlot, mert az milyen artalmas (mondjuk akkor mar egy eve nem szedtem, es elotte is csak endokrinologiai okokbol).
A gumi kerdese meg annyira nem volt kerdes, hogy amig hasznaltuk, passz hogy ki fizette. Szerintem o.
Nem hinném, hogy a barátomat szépen nevelték volna. Engem mindig arra tanítottak a szüleim, hogy osztozzak mindenen, és ha valamit kapok, akkor abból megkínálom a tesóimat, szüleimet stb. Meg persze a szüleim is mindig így vesznek mindent, ahogy a fiad. Nekem is külön vesznek, testvéreimnek, és maguknak is. Ezt a példát láttam, de a barátomnak, meg mindent csak Neki elv.
Aranyos fiad lehet. :)
Pfff!
Nem is olvasom tovább....
Ha van eszed, lapárta teszed ezt a bunkót!
Ez csak használ téged. :/
Szerintem nem szeret engem,csak én szeretem.
A másik, hogy megveszem az óvszert, és amikor szeretkezünk, mindig elmondja, hogy milyen szar a gumi, és biztos szarból van stb és a másik fajtát kell venni, csak az meg drágább is. Úgy az a fajta a gumi, csak más szín, típus. Megköszönni meg eddig sose köszönte meg hogy vettem. Csak panaszkodott.
Ne haragudj, de azért annyira vén még nem vagyok :D :P
Úgy nagyon konkrétan 7 éve ismertem meg a férjemet... :)
Nagyon gáz...
Azért az én időmben is úgy volt, hogy minimum volt az, hogy a fiú veszi a disco-ba a belépőt, aztán meghív vmi italra, mozira, melegszenyóra, vagy mittoménmire..
Ez, hogy a lány fizesse a felét a randin..:P, azért megnézném, milyenek a szülei ennek a fiatalembernek..
Nekem a fiam már most a boltban 4 csokit rak a kosárba, 1 anyának, 1 apának, 1 magának, 1 pedig a szomszéd kislánynak...:D
Nem hinném, hogy majd nagyobb korában úgy randevúzik, hogy a lány fizesse a felét (bár az tény, hogy a pénztárcánk jobban járna;D)...Azért legyen benne tartás, férfiasság, de ne hagyja viszont magát kihasználni, azért vegye észre, hogy a csajnak tetszik, vagy csak ki akarja használni...
hát lehet hogy sokáig nem is kell majd akkor agyalnod a kérdésen.. mert ez játszma,, először felezésa, aztán fizesd te, aztán gyógyszer gyógyszer.. vagy beadod a derekad, vagy nem aztán majd lesz más aki szed.
nemhiszem hogy szerelem esetén akkora nagy vas ist das lenne, hogy gumi kell, nem zsed a nő bogyót, hogy erre mrogni kell.
különben is, milyen hülye faszari pasi az, aki a nőre bizza a gumivásárlást?? jópár pasit így paliznak be (magadra ne vedd topikindító!!)
meg tényleg faszariság. még a felezés csak csak, de3 a nővel fizettetni full? és akkor nagylelkűen töbször akarni? jóhogy nem kér pénz a szexért a fickó... kapcsolatban...
ez nem mai világ nem mai világ.. ami írsz, azt már 20 éve is mondták egy csomóan..
egyszerűen társadalmi helyzet, nagyvonalúság, és neveltetés kérdése. de főleg az utsó kettőé.
Jól látod...
Kihasznál..
Lépjél, de komolyan..Élősködik rajtad, a pénzeden, a testeden..Olyan párt találj magadnak, aki viszont szeret téged, s támogat, aki figyel rád, aki mellett NŐ lehetsz, akivel el tudod képzelni a jövődet...
Igen, kis összeget mint említettem én is kapok a szüleimtől, de a saját dolgaimat, abból kell vennem, ha éppen megszeretném venni.
Élvezeti cikkekre gondolok.
1 hónapba 5000Ft nekem elég sok, mert nagyrészt a szüleimtől kapott pénz, csak arra megy el. De szerintem megbeszélem ezt a barátommal, hátha változtathatunk rajta.
Mai világban már ez nem így megy.Még a discoba se hívják meg semmire se a lányokat,és bunkó a lány ha nem fizeti a saját részét egy randin:)
Anno nálam is hasonló volt a helyzet lánykoromban,mint nálatok.
Szóval,született skót a lelkem!
Ez tényleg gáz!
Ez egy bunkó!
És neked ez a barátod!??? :S
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?