Kapcsolat egy jóval idősebb férfival... (beszélgetés)
Nem egyszerű a helyzetetek:)
Az érzelmeknek nem lehet parancsolni:)
Hát szia..:)
Én is hasonló helyzetben vagyok, Ő sok éves kapcsolatban él, nagyon jól szituált, a korkülönbség pont 30 év és még semmi nem történt, de én is vágyom utána. Ez van. Na most legyünk okosak:)
Nem hiszem, hogy szerelem ez. Nem tudom mi. Ez nem normális. Benne is hasonló érzések lehetnek, de ő is tiltakozik.
Vágy? Egy idős ember után? :-)
pénz!!!!!!!!
De reméljük topicindító nem az ilyen kategóriájú nők közé tartozik!
"Ő egy jól szituált magas beosztású ember. Lehet hogy ez az ami imponál nekem? "
Szerintem tuti!
Nem irígyellek:)
Mi lesz ha észreveszi, hogy vonzódsz hozzá és Ő közeledni fog? Akkor mit teszel?
Meg nem leszel kövezve! Esetleg páran elítélnek, de ne figyelj rájuk! Az a fontos, hogy döntsétek el, hogy TI mit szeretnétek! Felvállaljátok egymást? Szeretitek egymást annyira, hogy kitartson ez a kapcsolat? Sok megaláztatásban és harcban lesz részetek a közeljövőben /elsősorban a családotokon belül/, kiállná ezeket?
Szerintem először ezeket kell letisztázni magadban és egymással!
Nem ítéllek el és nem akartalak megbántani! Csak tudom, hogy mi vár rátok!Tapasztaltam!
Semmiféle kapcsolat nem volt még közöttünk, és nem is szeretném. De vágyódom utána. Érezni szeretném a közelemben.
Legjobban annak örülnék, ha el tudnék ezektől a dolgoktól szakadni. De egyre többet gondolok rá. Egyre jobban esnek a kedves szavai.
Ő egy jól szituált magas beosztású ember. Lehet hogy ez az ami imponál nekem? (nem a főnököm, teljesen más területen)
Húh. Ez nehéz. Kedvesek vagytok, hogy ennyien írtatok, de sajnos meg sem közelíti az én problémámat.
Családcentrikusok máris elpártolhatnak. Szóval nős. én pedig férjnél vagyok.
Ő nem érettebb korosztály, hanem 30 évvel idősebb.
kövezzetek meg.
Szia!
Együtt érzek veled:)
2 éve élek együtt a párommal, aki 13 évvel idősebb nálam, imádjuk egymást. A korkülönbség abszolút nem érződik és nem is látszik. Nagyon szeretünk együttlenni, mindig azt nézzük mi a jó a másiknak, miben tudunk kedvére tenni. Sokat kirándulgattunk a motorunkkal a hegyekben és az országban. Nagyon örülök annak, hogy a sors összehozott minket.
Szia!
Nekem van tapasztalatom! Hozzámentem, szültem és most válunk. De nem feltételen a korkülönbség /17 év/ játszott közre!
További ajánlott fórumok:
- Házas férfival való kapcsolat
- Adjatok tanácsot egy férfival kapcsolatban! Azt hiszem sokat hazudik...A történet a következő.....
- Akarnátok komoly kapcsolatot egy ilyen férfival?
- Érdemes ilyen férfival belemenni egy kapcsolatba?
- Horoszkópban jártas emberek segítségét szeretném kérni ikrek csillagjegyű férfival kapcsolatban?
- Miért hazudik a kolleganőm egy férfival kapcsolatban? Történet....