Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Na jó sokat ettem vacsira...Saláta két virslivel és egy kis camambert sajt.:(Rossz vagyok...Pedig már nem fért volna bele ma.Mindegy ma is súlyt tartottam.:S
Ági,örülök, hogy lesz bicód.De sajna jön a tél, akkor már nem nagyon tudsz bicóval járni.1000 kcal szerintem bőven jó.:)Holnaptól én is 1000 alatt eszek.Mert menne nekem, mert tegnap is a körül voltam...
sziasztok!
kaptam egy biciklit:D annyira örülök neki, tudom hülyén hangzik, de hónapok óta vágyom rá:)
pénteken szállítják haza, jövő héttől azzal járok melóba:)
Hordjatok le viszont, mert elcsábultam:( a francia hipermarketben voltunk tudjátok, carte 'dor fagyi.....nyami ...2 adag: puncs mascarpone:( annyira fini volt. de mindjárt letornázom. holnaptól nagyon szigorú leszek magamhoz, 1000 kcalt engedélyezek 3 napig ezért a kilengésért
mi itt kinn a répát, lereszeljük sajtreszelőn..itt ez a módi, hadd kopjon szegény Roxa körme:D
És csinálunk hozzá egy sima ecetes, cukros, só víz cirkuszt kevés fokhagymával..én nagyon szeretem, próbáld ki:)
A mix keveréked tedd be egy tepsibe, szórj rá vegetát, sót, borsot, amit találsz, pici víz és fólia alatt párold jó sokáig a sütőben, finom:)
Úristen lányok...amúgy most aztán bezabáltam vacsira...:S:S:S Egy halom slait meg csirkehusit, de muszáj volt egy kicsit a székelykápiból is... most ki akarok pukkadni, nem vok normális!!!!:S
Mondjuk 1187 kcal lett a vége, ami tök jó, de akkor sem szabad ennyit vacsizni!!! Na, holnap ügyesebb leszek. Most úgy érzem, kapásból híztam vagy 2 kg-ot...:S
Megyek tornázni.
BA: Nyerj időt...kivi vagyok milyen...
szép estét puszika.)))
Nekem nem annyira tetszett...Ugra bugrálásról szól majdnem az egész és feleslegesen túl van bonyolítva.Nekem nem tetszett...
Tatareket nagyon csípem.Csak ezt a zsírégető 60 perces tornáját heti kétszer ajánlja, mert nagyon kenyém.Ez után tényleg van izomlázam.:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!