Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Ok, az lesz!:)
Meg este bowling!:)
jó reggelt lányok!
Zuzmika nagyon ügyi vagy, gratula :)
Andi, ne erőltesd a gyümi napot, le fog az menni anélkül is, sztem inkább próbálj tornázni ma egyet! én is ma több votlam picit mint tegnap
Na lányok, most adtam fel a mai gyüminapot!
Az előbb majdnem hánytam, marta a gyümi a gyomrom, pedig nem szokta...:( Muszáj volt egy kis kenyeret ennem... Hát akkor ma ez nem jött össze, ami csak azért gáz, mert akkor marad a kg is:((((
Sziasztok LÁnyok!
Zuzmika, de ügyi vaaagy!!!!!!
Irigyellek is, mert képzeljétek, ma reggel a mérleg 74,5 kg-ot mutatott!!!!:((((((( Észnél van ez?!?!?!!?! Nem tudom, mi történt, pedig tegnap 1220 kcal-lal zártam. Viszont az tény, h. utoljára pénteken tornáztam...lehet, hogy ezért?:( De olyan elszomorító:(
Úgy vtam ma vele, h. ha 73-at fog mutatni, akkor nem lesz ma gyümi-zöldinap, mert nincs hozzá kedvem...Nade 74, 5 kg-val, azaz másfél kg hízással muszáj!!!!:((((
Jó reggelt mindenkinek!
Na mi van,még alszotok?
ma van a 19.napom, tiszta büszke vagyok, eddig 4-5 kiló ment le.nem tudom pontosan, mert csak sima mérlegem van,és 75-76 között mozog a súlyom.Nem baj, ennek is nagyon örülök.
tegnap este bűnöztem egy kicsit, ettem 2 fasírot.Nagyon megkívántam.Tudom, ha nem eszem meg, akkor jobban zártam volna, de így is jó.Még soha nem mentem 1200 fölé ha jól számoltam.
Na megyek, felkeltek a gyerekek is, irány reggelizni.
Szép napot mindenkinek!
jobbulás neked!
Remélem mielőbb fényt derítenek ezek a (..) orvosok mi lehet a problémád!!
A kenyér nem tudom, milyen sima barnának számotam mert anyukám vette és ő készítette én egész hétvégén ki sem bújtam a barlangomból :D
Lédig, attól függ, milyen...A Graham 49 kcal/szelet, a tönkölybúzalisztes 62 kcal.
Any, is-is, ég a szemem meg fáradt is, gyenge vok és össze akarok rogyni, le kell ülnöm vagy feküdnöm, különben menten összesek. Ilyesmi. Na, kiderült, h. holnap este bowlingozni megyünk...az is szép lesz...nem figyelek oda, bealszom és repülök a golyóval együtt:)))
sehol senki?ilyen régóta?akkor jó éjt nektek.
holnap találtok magatoknak meglepit a naplómban
Jó estét drágáim!:)
Andi, ez már tényleg durva, hogy ilyen álmos vagy.Én is sokszor álmos vagyok, de én arra fogom, hogy majdnem egész nap itthon ülök és nem csinálok majdnem semmit a házimunkán, kutyasétáltatáson kívül...És ilyenkor milyen fáradtságot érzel?A szemeid fáradtak vagy olyan gyengének érzed magad?Mert ezt szoktam én érezni...Remélem hamar kiderül mi a problém.De tényleg szedjél vitamint+ magne b6ot.
Szia lédig!Hol dolgozol?
Amúgy ma elég jól ettem.Ebéd után már semmit, csak turmixom.:)
Hűtőmágnessel kiragasztottam egy szép kutyuskás üzenőlapot, amire ráírtam, hogy Ani, ne egyél feleslegesen, mert úgyis megbánod.Le kell fogynod, kukkants inkább balra és ott van egy jó csaj képe.:DDD Vicces, de tényleg beválik...Ideig óráig.:DJa majd nem a hűtőből szedem ki a kaját, hanem máshonnan szerzek.:))
Na emberek, ez hihetetlen...Annyian voltak még mindig, mint az oroszok...biztos a h1n1 miatt...:S
Állítólag holnaptól lehet a szurit kérni, így gondolom, holnaptól még többen lesznek... Az orvosom meg csak 7főn meg szerdán rendel du., de így képtelenség hozzá bejutni... Pedig már kezdtem örülni, h. a 7en kiderül, mi van:S Most aztán nem tom mi legyen...Esetleg vmi jótanács, h. hogyan gyógyítsam meg magam "házilag"?:) Szedjem a mutivitamint, annyi elég?:)
Vaaagy...még arra gondoltam, h. a nőgyógyász is adhat elvileg beutalót laborra... lehet, h. akkor kérek tőle, csak nem tom, adna-e... no meg az sem az enyém lenne, mert persze az is akkor rendel, amikor én dolgozom...:S
SZIASZTOK!
Melóból írok, próbállak követni titeket ;)
puszi
Neked jó gyónni mert mindig megbocsájtasz :):)
szeretünk :)
Óóóó, hát fenomenális ötlet (pláne, h. okosnak tituláltál:)))))) !!!!!:) Tényleg össze kellene hozni!:)
No, mi itt vunk Bp-n...:)))))))
Ja igen, tessék utánam jönni!!!!:) De csak akkor ér a verseny, ha már megerősödtél!!! Úgyhogy addig ne lézzél itt nekem!!!
Na megyek, megnézem, maradt-e még mamika a rendelőben...
utol kell érjelek.... mindig Veled szoktam fogyni... most meg lemaradtam erről a 74 kg-ról...
no és mit szólsz a tali ötletemhez??? :)
van benne valami :) okos lány vagy Te Andika :)
be vagyok sózva..... fogyni akarok már!! egy hete 75 kg-n stagnálok.... szörnyűűű :):)
Bővebben: sztem elég durva...sokan bírják, én tuti nem bírnám...pláne, ha dolgozok meg kell az energia...ha meg akkor csinálnám, amikor nem dolgozok, akkor meg azért nem bírnám, tuti ennék vmit. De ha van elég akaraterőd...
Viszont az jutott eszembe Anita drága, h. nem lehet, h. várnod kéne még vele, még csak most kezdesz meggyógyulni...előbb még gyűjts egy kis energiát...nem?????
Én most fogyasztottam el a vacsimat.. a maradék borsós valamit...lédig szerint rizibizi?!?! :)
jó, tudom ez nem éppen fogyókúrás, de 6 előtt megettem és ma tervezek még este 20 perc popsit :)
jó lesz? roxa majd feloldoz, remélem :)
*
holnap megpróbálom ezt a lénapot Andi... mit gondolsz róla??? és a többiek??? ha csak zöldség és gyümölcslevet iszok holnap??? az durva???? :)
hello csajok! Huu de régen írtam ide, időm se lesz mindent visszaolvasni, de igyekszem pótolni. Remélem mindenki happy meg jól van, meg minden:)
Kitartás és Puszi Nektek, azt azért olvasgattam,h sokan nagyon szépen haladtok, hatalmas gratula!
Sőt, Mcleod, sztem kb. így csináld:
R: müzli tejjel/tk. péksüti vagy tk. kenyér felvágottal, zöldséggel
T: gyümi/müzliszelet/Korpovit
E: bármi (de inkább az egészséges fajtából, fehérje+ szénhidrát)
U: gyümi/joghurt
V: sali+husi/joghurt/sajt/egyéb tejtermékek/sőt, a dietetikus nekem azt mondta, h. vacsira is lehet nyugodtan 2 sz. tk. kenyeret felvágottal, zöldségekkel
Na, helyes, h. tornázol!!!:) Nekem már 3. napja ma sem lesz:( Nemsoká megint megpróbálok bejutni a dokihoz...
Mcleod, egyébként nekem ezt mondta a dietetikus és ehhez igyekszem tartani magam, no nem 100 %-ig, de nagyjából, ez egy támpont legalább:
R: 300 kcal
T: 120 kcal
E: 420 kcal
U: 120 kcal
V: 240 kcal
Torna sztem heti 3-4-5-ször, ahogy érzed!
Az újsit megvettem, de előbb azért tényleg kérek egy labort, biztos ami biztos!:)
Bocsika csak közben Amizok is.)))
Tornázol...azt jól teszed...miért utálnánk:)) Szeretünk.....midnent bele.)))
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!