Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
:))))
Én meg kipróbáltam Roxa ajánlását... két tojás, bele annyi búzakorpa hogy összeálljon, és megsütöttem... pakoltam rá zöldségeket és megettem mindet... odavagyok érte :)
az Én párom is igyekszik odafigyelni... mindig kérdezi, hogy ezt ehetsz? és ezt??? :)
Hát csajok van nekem a felsőm pillangós.....Tudjátok regéltem h apa mikor elször meglátott abban a kedvenc farmeremben voltam, ami végre rám jött...hát a felső is rám jött....és abba vártam ma haza apát...és mikor rám nézet....háááááááááááát nagyon jó érzés volt. 18 éves tininek éreztem magam. Ugy nézett rám Apa, nem ugy mintha meg akarna most dugi:) nem mintha nem akarna mindig...hanem úúgggggggggggggggyyyyyyyyyyyyyy, tudjátok olyan .....mint mikor a lábujhelyedtől a fejed bubjáig zsibbadsz:)) mikor dobban egyet a szivem és azt érezem, megérte midnen perc h lement 19 kg.))))))))))
mert tudom imádott 98 kgval is...deaz a nézés.))
Tündérkert vagy....még jó hogy jól esik:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Apa melózik most tudok csevegni:)
ma 1088 kcal zártam....és......én is mekit ettme, de premium grilleset cézár salival :( de belefért...
bevásáorlunk rendesen...de már muszáj volt üres volt a hűtő....nekem is, apának is... (neki érdesség, tészta), nekem meg müzli és májkrém..ilyesmiket.
Nevetett m az mondja? anya ez durva már én is ugy veszek le midnent a polcról h megnézem hány kcal van benne.))) sokat változott ám a kajálási szokásunk, az biztos...eszünk midnent de azt érzem változatosabb lett.)))
Kedveseim, ha megeszem ezt a szép melódia szeletet itt, akkor ez le van tudva azzal, hogy gyalog jöttem föl a nyolcadikra? :D
(vki mondhatná, hogy hát hogyne, légyszí)
és ami a durva és jól mutatja hogy milyen változás történt az agyamban?! hogy hazafelé bementem azzal a zsándékkal hogy veszek két ilyen salit... egyet megeszek most a másikat meg holnap elviszem magammal...no és mondom a csajnak elviszem, így betette papírzacsiba... és ahogy jöttem haza, kezemben a mekis zacsival... szégyelltem magam... tök durva de tényleg :)
arra gondoltam hogy nehogy azt higgyék hogy hamburgert eszek :) fura... régebben ilyen nem volt soha :)
én most fejeztem be a tornát.
30 perc tekerés+20perc has :)
hol vagytok???
mennjek én is dolgomra?
Ágica, bammeg, számojjá, he!!!:)))
Amúgy a székelykápiban nincs is sok kcal...már ha a diétásat csináltad:))
No, én most ettem meg egy almát meg egy halom szőlőt, biztos nem kellett volna, de most vok 1195 kcal-nál és elvileg fél 7re megyünk bowlingozni (most semmi kedvem hozzá:S), nem hiszem, h. 8 előtt hazaérünk és én 8 után már nem szoktam enni, so elvileg ez a gyümi volt a vacsim... Remélem kibírok még fél órát kaja nélkül:) Aztán már nem gáz, mert elterelődik a figyelmem:)
És még annyit, hogy tegnap este óta Nonoka:) az Én új példaképem...:) elolvastam elejétől végéig a naplóját, és így döntöttem, hogy Ő a követendő példa előttem :) gondoltam megosztom Veletek :)
Remélem az érintett is nagyon fog neki örülni :)
nem nyalizni akarok... de biztosan egyetértetek Velem :)
nah, megyek mosgatni, azután 30-60 percet szobabicózok és azután meg tanulokéjjelig. mert megígértem magamnak hogy összeszedem magam :)
*
búh, képzeljétek vettem egy könyvet, az egyetemhez kell szóval nem a sját szórakoztatásomra, azt hittem kiugrok a bugyimból... 6885Ft... jó hogy lehet kapni....
amúgy, csináltam spenótot, rendes növénykéből (nem fagyasztott, na az a lényege) és hát modnom lesz ami lesz búzakorpával besűírtettem.. és nem tettem bele kenyeret...meglepően finom lett, és olyan laktató, hogy majd lefordulok a székről...:)
jah, és vettem megint azt a bizonyos vörös teát, hogy a WC-re járás... ne okozzon gondot... már bocsi, de ez is fogyis téma :)
Na jó legyetek csajok!!!!!
Mennem kell!!
pusza nektek!
Megjött Apa és megyünk vásárolni csajok:))
sok sok pusssz:))
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!