Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
szia Andi, köszi a tippeket!
hát nem tudom, majd még gondolkodom, gyüminapom nem hiszem hogy lesz... nekem az nagyon kemény :(
most viszont megyek tornázni egyet :)
sziasztok, jó reggelt :)
Én már 05:30 óta fenn vagyok... és menten éhen halok :)
Hú, ez utóbbira törekszem én is állandóan, de még sztem egyszer sem sikerült így étkezni...pedig elvileg így kéne...:)
De vhogy nem bírom, h. ebéd után már ne egyek ch-t...:S:S
Sziasztok, akikkel még nem taliztam ma!:)
Csikike, figyu, te most 1000 kcal-os vagy, igaz? Sztem térj át 1200 kcal-ra, ha nem is szimpi, legalább egy hétre és nézd meg, h. mi történik!;)
Vagy mondok még tippeket, figyu:
Tarts egy gyümi-zöldi napot, bár tudom, te azt nem akarod!:) Pedig egyszer ki lehet bírni, nem is olyna borzasztó!:)
Vagy: szigorúan csináld úgy - mondjuk ezt is egy hétig, próbaképp -, hogy tartsd be a játékszabályokat:
R:
müzli/tk. pékáru
T:
gyümi/müzliszelet
E:
fehérje+ch
U:
gyümi/joghurt
V:
fehérje
ja a banánturmixot én is imádom...csak nekem nincs turmix gépem sajna :(
de otthon szoktunk...meg nyáron csináltunk szederből is, az a receptjeim közt fent is van ;)
de BUNDÁSKENYÉRRR!!!ÁH A GYENGÉM!!!
Tavasszal csináltam utoljára, akkor barna-magvas kenyérből, de nem lett olyan fini mert megpörkölődött rajta a mag...
Milyen kenyérből lenne érdemes készíteni, amitől nem leszek akkora, mint egy ház???
Megjöttem, és eltűnt Any :'((
Van neki valami a naplómban is pedig...
Imádom a bundáskenyeret..és Ákim szerint fantasztikusan készítem..:-)
Én most jól vagyok..ittam egy shaket fél 10-kor és beledaraboltam egy 7 dekás banánt..pici volt..de úgy megbolondította..és még pont volt 3 dl igazi tejem..hát ez isteni volt..:-)
Bocsánatot kérek, ha félreérthető voltam, segítő szándékkal írtam és nekem tegnap estig tök nyugodt volt a lelkiismeretem...
aztán meg éjfélig kint ültem és elszívtam egy fél doboz cigit... (pedig nem szokásom ilyen sokat cigizni)
nagyon rosszul érzem veled kapcsolatban magam, ezentúl nyilvánosan megígérem, hogy 1000x átgondolom, mit és hogyan írok le, inkább lassabban, mint azonnal.
Nagyon örülök, hogy visszatértél.
Az érzékenységről meg annyit, hogy én is rohadtul az vagyok, de próbálok nem az lenni ;)
JA amúgy ma a bundáskenyér szagra keltem ami a szomszédból jön..és annyira megkívántam.. :(
én meg zöld-diéta kellős közepén....príma...
Félti a tested ezt a zsírraktárait, pláne így hogy beköszöntött a hideg.Kell egy kis idő, míg megtanulja, hogy kevés kajával is lehet élni.:D
Amúgy meg először ugye inkább víz megy, aztán az a zsír, amit nemrég szedtél fel és amit már régebben, az lassabban megy le.Vagy nem tudom.:)Nyugi én sokáig beálltam 60.8nál, sajna feladtam, ma már 61.4 kg vagyok.Nem hagyhatom.:))
Hát muszáj lesz bevezetni.Vagy inkább csak egy shaket iszom.De nem az ebédből eszem, mint mostanában.:(
Bizony, ma is dolgozom sajna.De csak 2-6ig.De ott van net, majd netezek.:)
Amúgy mizus veled?
ja, ma megint fél kg-val több vagyok! mostmár vki elmondhatná hogy mitől van ez, kezdem unni!!!
az első hónapban fogytam több mint 5 kg, most meg egy hónap alatt alig 1-1,5!
Jujj de jóó:-)
Én is kiugranék a bőrömből ha 71 lennék:-))))
Szia Any! Nekem sosem sikerült, hogy semmit nem szem este..olyan kívánós voltam, hogy csak na..és éhesen elaludni is nehéz:-)
ilyenkor egyél ey kefírt 2 vékony szelet sonkával!!
Te ma dolgozol..szegénykém:-(
Üdv itt is, Heidi!!:)))
Onikita, hát serényen!:)
Amúgy Komornik Andrea, de van egy másik is, apukám unokatesója, de ő elvileg vörös hajú, én a szőke vok:)
Nono nekem jó a tali Novemberben. Csak legyen egy pontos nap.
Örülnék ha mindenki el tudna jönni. Egyeztessünk egy közös időpontot.
Mindenki legyen ott!!!! Halljátok lányok!!!
Jaja, remélem Halloweenre 70 alatt leszek, ahogy a naplómban is írtam!:)
No igen, menstruáció előtt úgyis több vagy, ez ne legyen mérvadó. Amúgy ez sem feltétlenül igaz, legalábbis az uccsó két hónapban nálam nem volt...:)
Szia Csikike!:)
Próbáltalak titeket fölvenni iwiwen lányok, de folyton lefagy...:S
Szia!:)Örülök, hogy örülsz.:)Szomorú vagyok, hogy ma nem leszel sokat.:(Nekem is sok dolgom van, neki kéne állni, mert egykor indulás melóba.
Egyél csak, nehogy éhen haljál!:)
Jó étvágyat!
jó reggelt lányok!
nem olvastam vissza, tegnap nem voltam, de látom Any visszatértél, jajj annyira annyira örülök :))
ma sem leszek sztem sokat, most megyek megreggelizek mert már korog a pocim :) puszi mindenkinek!
Jó reggelt!
Andi, de örülök, hogy már jobban vagy!!
Nem sokára 70 alatt leszel.:))
Ma én rámerészkedtem a mérlegre hát: 61.4 kg.:( Igaz, pár nap és megjön, lehet azért...De sokat is ettem mostanában.Vissza kell fogjam magam.
Ma nem tudok a kondiban edzeni, mert zárás után sietnem kell haza, így Béres A. live-t fogom megcsinálni.Muszáj tornázni, mert visszajön ez a kis súly amit leadtam.Este meg már nem akarok enni.Úgy néz ki kedden megyek haza szüleimhez, majd teszek fel új képeket magamról.
Sziasztok Lányok!!!:)
Na, mostanra sikerült visszaolvasni, jó sokat írtatato tegnap este, tök jó!!!:)
Any, juhééééjjjjj!!! Végre megint itt vagy!!!!:) No meg Roxa is!:) Újra a régi a csapat!:)
Ma reggel képzeljétek, mit látok a mérlegen?!?!?! Pedig tegnap ugye 1445 kcal-t ettem... Ma reggel:
71 kg!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))
Sőt, tegnap kb. éjjel 2-ig fönt bírtam maradni, még jól is éreztem magam a haverokkal, bnőmmel jót is beszélgettünk, ma is fél 8kor keltem és nem 5-kor vagy 6-kor, már vagy 2-3 napja nincs olyan rossz kedvem, tegnap egyáltalán nem hisztiztem, so olyan, mintha javulnék...:)))
Lehet, h. a vitamintabik miatt, nem tudom, de remélem, ez már csak jobb lesz:))
Ja volt ötös a lottón,de sajna már megint nem én nyertem.
Nem baj a 100millió is elég lesz következő héten.:-)))
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!