Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Jó reggelt lányok.
Látom sokan néztétek a Csillag sz.
Tényleg volt egy kettő jó benne,de volt olyan is. Én nem értem meg az embereket,hogy nincs önkritikájuk vagy valaki nem mondja nekik,hogy ez nem odavaló.
Iwiweztetek is. Ha nem gond én is felveszlek benneteket.
Roxa látom te meg egyfolytában sütögetsz. Küldhetnél kóstolót is. Nagyon édesszájú vagyok.:-)))
Ma gyümi napom van. Már kitaláltam mit eszem ebédre és vacsira,hogy fini legyen.
Jó reggelt Bogi:)
Nekem is vidám volt tegnap, mikor ezen megakadt kicsi szemikém:D
Jó reggelt Mindenkinek:-)
elolvastam Roxa mai naplóbejegyzését..és itt kuncogok.. vidáman indult a reggel:-)
jó reggelt lányok!
Utólagos engedelmetekkel mindenkit felvettem én is iwiwen, aki ideírta a nevét. Úgy látom én nagyon kiesek a vonzáskörzetből...mármint a találkozóval kapcsban.
Örülök, hogy mindeki visszatért, Lédig meg Andi ti is iwiweztek?
Amilyen szerencsém van, ma is akkor jön össze a társaság, mikor a férjem terpeszkedik a pókerasztala előtt...
Na én itt leszek, puszi nektek
szép vasárnapot
Nekem sokat valtozott mikor elkezdtem dolgozni, kicsit ,,felnottem", megkomolyodtam. Orulok, hogy jol sikerult a mutet.
Na jo, jo ejt!
Te még dolgozol?Jézus!:)Mivel foglalkozol?
Hát, holnap korán kelés, párom meg már kiabálja, hogy jó éjszakát!:))
Köszi!:)Jól sikerült szerencsére.:)Most már futkos,ugrál ha akar, amúgy meg jól sanáltatja magát és hisztizik.Vajon kire ütött.:D
Utálom néha magam, amikor bármin elkezdek bőgni.Ha tehetném megváltoznék, de nem tudok.:(
Okés, holnap mindenkit megkeresek.
Most viszont, elteszem magam holnapra.:)
Jó éjt!:)
Orulok, hogy visszajottel!!! Hogy sikerult a mutet?
En is erzekeny tipos vagyok, nekem eleg egy csunya nezes a sirashoz, nem kell a hangot felemelni:)).
Amúgy Pásztor Anikónak hívnak és Győrben lakom, aki meg akar keresni.Holnap én is megkereslek titeket ha nem gond.
Jó éjt!
Sziasztok!
Látom rólam volt szó...Nem így akartam ám a középpontba kerülni, félre ne értsetek.Csütörtökön nagyon fáradt voltam stb.Leírtam, amit gondoltam,de jobb lett volna ha megtartom magamnak.Csak utána amit olvastam, az ütött szíven.Lédig, hiába írod, hogy te érted, hogy miért írtad, én nem.:))Volt pár nap amikor csak egyszer írtam egy nap, akkor is beköszöntem, írtam hogy marha fáradt vagyok vagy hogy megyünk a kutyussal állatorvoshoz.A műtét előtt meg nagyon izgultam és ezért írtam róla.Ja amúgy meg írtam a fogyiról is, amikor még megyegetett, mit ettem, mennyit, mit tervezek mozogni, mit mozogtam a kondiban...Lehet nem írtam túl sok ilyen infot...Inkább, amikor visszaolvastam, próbáltam a többiek írásaira úgymond válaszolni, megjegyzést tettem.
Sajna nagyon érzékeny típus vagyok, sztem kevés nálam érzékenyebb van.Mindent a szívemre veszek, ha valaki rámkiabál elsírom magam.Ez sajnos a múltra vezethető vissza...
Csak gondoltam leírom mit gondolok.Amúgy meg fogok írogatni, mert páran írták, hogy jöjjek vissza és ne foglalkozzak azzal ha nem írnak nekem.Próbálok majd nem az uncsi napjaimról írni és bekapcsolódok az aktuális beszélgetésbe.
Kicsit amúgy szarul éreztem magam, hogy belerondítottam így a fórum jó kedvébe.Ezért bocsánatot kérek, meg kellett volna tartanom magamnak, hogy mit érzek.
hát azt hiszem Én is pihizni térek lassan... még lehet hogy tanulok kicsit aztán nemsoká már nem leszek egyedül, de 05:00-kor kell kelnünk :(
4-5 óra alvás... mostanában ez megy..... nem baj :) jó éjt lányok, acska vigyázzál magadra! puszi
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!