Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
azt wordben nézd meg a betűtípusoknál, és idézőjelbe írd be!
jajj, én meg jól leálltam a tanulással :(
szombat vasárnapra szigor lesz. odakötöm magam az asztalhoz! :)
óó, ez cuki!!na még egy kérdés!!4Az az uccso erész azokbol milyen van még..:)
Mármint érted!!:)
Cosombolist hallgatok:)
Szeretem...
Hu...örülök, hogy apukád jobban van!!
És annak is örülök, hogy tudopm a neved!!Na igen ennyi eszem van..az anyecsből nem kövwetkeztettem...:)
vagány kis betűket meg így pl. :)
szöveg elé beírod és akkor tuti...színt, méretet, betűtípust, mindt meg tudsz változtatni ha átírod!
<font color=lightcoral><b><font size=3><font face="Monotype corsiva">
Engem is mindig kihuz a fórum a szarból...:)
Erről jut eszembe, nem tudom hogy mondtam-e? De Aput kiengedték még tegnap! Azt mondta a soki hogy őrült szerencséja volt, utolsó pillanatban csípték el a vérmérgezést...bele sem gondolok mi lett volna ha..... de nem így lett! ennek kell örülni :)
mit hallgatsz Renike?? :)
Ja és anyecs!!Ne néz hülyének de hogy hívnak?:)
Most biztosan nevetsz..de nem tom:)
És még egy kérdés!!Tehát azokat a kis vagány betűket hogyan csinálod?:)
Jó nem...csak néha hülyét kapok magamtol!!mintha nem is az a Reni lenni, mint1 órája!!!De ti mindig olyan kis drágák vagytok, segitetetk, amit nagyon közönöm mindenkinek!!Ja és a cikket elloptam..mert nagyon jo!!
És ági baba szol a zene is!!:)
mondjuk nekem is vannak gondok a libidómmal...van úgy, hogy hetekig kiborulok még a szex szó hallatán is, viszont vannak időszakok, mikor nimfó vagyok...köszönhetem ezt is a csodás pajzsmirigyemnek:)
Most az utóbbi van:)
akkor mi váltásban vagyunk:-)))) de nálunk is most kötelező program a kétnaponkénti...szerencsések vagunk a férjeinkkel, hogy lehet programozottan is:-)
Engem ez egyáltalán nem zavar..ha tervezett ha spontán..mindig jó:DD
Miket olvasok..hogy nyafognak, hogy így meg úgy nem megy..szörnyű lehet az állandó visszautasítás:-(
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!