Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Isteni tepsis zöldséget készítettem:-)
ha valakit érdekel, bemásolom a receptet:-)
nyami:-) és a harmad tepsi kalóriatartalma 220 kcl:-))) ettem hozzá 10 dkg sonkát..kidurranok:-)
akkor a szám jó volt csak hülye vagyok..és nem értelmeztem:-)
nem kell helyeselni:DDDD
a tojás kalória tartalmát ugyanugy 100 grammban látod a táblázatban, 140-150 közé írják 10 dekáját.
én viszont egyszer lemértem, tehát héj!! nélkül, beleütöttem egy tálba..kereken 50 gramm volt az M-es
a 2,5 dl tej rengeteg..sztem:-)
tedd turmixba..és először fél dl tejjel tekerd..pici só, bors..bár ha már cukroztad, akkor ne..
szóval érzéssel adagold a tejet:-)
Sziasztok, szép napot...
csajok ma isteni rakott brokkolit ettem...tegnap csináltam egy kissebb jénai tállal, de annyira izlett a családnak, hogy anyum és apum is evett belole...épp csak annyi maradt, hogy nekem mára ebédre egy kis vegyes salival....
Sajna én se szeretem a tokot, pedig hallottam már, hogy nagyon egészséges...
Képzeljétek, kerek 5 kilót fogytam :-DDD
itt*-*
Én minden tojást 70nek számolok..általában S-st vagy M-est veszek, 56 a sárga 14 a fehérje kcalban..én ugyan nem fogom még azt is méregetni
érdekes..mot én is ezeket találom..
meg fogom keresni a kalóriatáblázatos honlapot, ahonnan vettem..nem magamtól jött a szám:-)
én úgy tudom, hogy a tojást darabra írják..ezen még sosem gondolkoztam, hogy mérni kellene ezt is? írják csak a sárgát és csak a fehérjét is és együtt is..
Roxa hol vagy?????????????
na akkor ma mindenki tököl :D
kár hogy én nem szeretem... de meg fogom kóstolni!
Bogi, szerinted turmixba milyen ez? úgy gondoltam 2.5-3 dl tejbe teszek vmennyit (mennyit???) és összeturmixolom, ez lenne a vacsim, szted?
hát igen, ismerős az érzés, én az örök fogyókúrázó, már minden féle diétát kipróbáltam, és velem is mindig az volt a baj hogy gyorsan akartam, ment is, de kamatostól jött vissza...
ez tényleg jó tanács, hidd el megéri kicsit türelmesnek lenni! mennyit szeretnél fogyni egyébként?
ja és ha mozogsz is mellé kétszer olyan gyorsan és látványosan fogysz!
Én általában, amiket nézek a tojás mellé 140 kalóriát írnak!
Nem bántás..de nem egészséges sokat enni belőle!
az enyém már puha, megszurkáltam villával, mostmár csak megpirítom a tetejét, a drágám jó égetten szereti :S
én hanyagolnám ezt a tojás dolgot, de kinek mi jön be, nekem a szétválasztós sem jött be, és olvastam róla hogy nem vmi egészséges...
de tényleg kinek mi válik be, nekem ez a számolgatás lett a legjobb, ch-t nem is számolok, mégis fogytam, mostmár 8,5 kg-t 2,5 hónap alatt, ez számomra meggyőző, és nem éhezem, nem mondok le csak néhány alapvető dologról, még a nasi is belefér néha :) úgyhoyg ennél jobb módszert én nem tudok elképzelni, és úgy gondolom ez tartható hosszú távon, és a súlymegtartáshoz is ideális
Sztem mindenkinek más diéta hatásos, én nem bírom a gyümi napot, nem bírom a kötött diétákat...de kaloriát szeretek számolni éhes sem vagyok és fogyok is...
felkelt ama
már az enyém is a sütöben figyel.:)
De lemértem a darabokat és iszonyú súlya van egy féltenyérni darab 10 deka!! Hát degeszre nem ehetjük magunkat belőle:(
Acska: igen én is ilyet hallottam. Mondjuk szerintem 3-4 tojással önmagában jól lehet lakni és simán 1000kcal alatt/nap, persze nem napokig mert megundorodsz, de egy-két nap oké, aztán valami más. Bár szívem szerint egy kis light (cukor nélküli) majonézzel enném, nem tudom ez mehetne e rá. Egy fehérjenapos diétába biztosan beilleszthető, mert ugye CH nulla.. és így még finom is. Szerintetek?
Azért lehet hogy majd kipróbálom, ha nem lesz semminek szezonja, most a tököt kihasználom.
na az enyém hosszúkás
mostmár akkor leveszem a fóliát hagy pirújon :D
én cukorral szórtam meg egy kicsit meg pici vizet öntöttem alá.
magamnak fogom csak turmixolni, párom simán eszi
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!