Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
hú akkor nagy munkában voltatok :) de utána már olyan jó érzés :)
nekem a tegnapi projekt a fürdő sika-mika volt...
Reggeli előtt szoktál nem?
Én kávé és illemhely:) után.
még nem mértem, pizsiben vagyok még :D
de mivel már korog a pocim, megyek felöltözök és megreggelizek, csak nem tudom még hogy mit...
Szia!
Milyen volt a hétvége?
ma nekem is takarítás...
de már megint, vagyis még mindig borult és sötét az idő, annyira lehangol :(
de mindjárt összekapom magam, megreggelizek aztán nekilátok, utána már gyorsan megy
No mértél? :)
Köszi, most volt eddig a legnehezebb kivárni...de kivártam és máskor is ki fogom, mert AKAROM azt az 54 kg-ot és kész:)
Sírt...de remélem, jól érzi magát.
hát 56,8 is voltam jó pár napja, sóval ha az alá megyek, akkor fogok igazán örülni, de pikk-pakk és meglesz!
Sírt Nóri...mondtam a gondozónőnek h ha gond van, hívjon.
Takarítanom kellene, meg pakolászni, de még erőt gyűjtök.
Én nem tudom, tisztításra jó, azt olvastam, de fogyókúrához nem, mert utána gyorsan visszajön...de nem értek hozzá.
Aki többet tud erről, érdekelne engem is h érdemes-e ilyen napot tartani és mit lehet pontosan aznap enni, inni?
Jó reggelt lányok!
Ismét itthon. Nem tudom sikerült e visszaolvasnom péntek 13:00tól.
De most itt vagyok és olvasok.
jó reggelt csajok!
hú ma lehet én sem merek mérlegre állni... szörnyű voltam egész hétvégén, de remélem mostmár vége lesz a falási rohamoknak...
Tünde gratulálok, megindult ez mindig, csak rossz kivárni! Drukkolok hogy ne sírjon Nóri, majdcsak ól érzi magát!
Jó reggelt Kislányok:)
Tündi minden rendben lesz:) és gratula a fogyáshoz:))))
Én rá sem mertem állni az esti sütőtöközés után:)
Gondolod sok lesz? Heti egyszer tartok...legalábbis először úgy igazán a múlt héten sikerült, tehát ez a második olyan hét, h. egy nap az...
No mindegy, úgy vok vele, h. most reggelire azt kívántam, így azt ettem, aztán meglátom, h. hogyan alakul a nap, nem lesz tragédia, ha mást kívánok ebédre meg du....:) Nem görcsölök ezen:) (asszem...:))
Köszi Andi! Majd megírom, mi volt.
Neked is gratula, hogy kevesebb vagy!
Nem lesz sok a gyüminap?
Megyek is, reggeli, aztán indulunk is lassan.
Később benézek!
Ne idegeskedj Tünde, biztos minden rendben lesz Nórival!!! Szerintem te sokkal jobban izgulsz, mint ő! Ha látja rajtad, h. nyugodt meg vidám vagy, meg ejj, de jó dolog a bölcsi, majd ő is nyugodt lesz és mosolygós:)
Kéne neki ott bent vmi játék, ami csak ott van és imád és akkor szeretne bejárni... Vagy persze vmi kis csoptárs:)
Amúgy meg gratula a kg-idhoz!!!:)
Sziasztok!
Végre megmozdult a mérleg: Bogikám, 3. reggel van...és 56,9 -et mutatott:)
demonmano ez a kalória számolás egy nagyon jó módszer-Itt szerintem mindenki vezet naplót arról, hogy mit evett, ez egy jó motiváció. Írjuk és számoljuk, ha leírod, jobban látod, hogy ha esetleg többet ettél, mennyivel és oda figyelsz.
Kérdezz, igyekszünk segíteni!
Csajok, drukkot kérek ma: 8-ra viszem Nórit a bölcsibe és3/4 12-re megyek érte, az majdnem 4 óra:(( Már gyomoridegem van...
Sziasztok Lánykák!
No, látom, nem csak én vok zabás az utóbbi időben...:)
Én tegnap anyósjelöltéknél vtam, jól bekajáltam, elvileg nekem való dolgokból, csmell meg rizs, node azért olaj volt alatta, plusz utána isteni túrótorta...mmm....fincsi volt, de úgy tele lettem, h. ihaj! Plusz kicsit fura volt ilyen ízeket enni, már rég ettem ilyesmit..olajosat... Annyira nem is esett tán jól... Nem is számoltam a kcal-okat...
DE! 68 kg vtam ma reggel, vagyis a 7végihez képest fél kg még le is ment, ami viszont jóóó!:)
Ma újult erővel fogyi, gyüminappal próbálkozom, a múltkor már olyan jól ment!:)
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot, és megkell mondanom , hogy büszkék lehettek magatokra !:)
Én eddig sem voltam vékony de nem kellett kaloriát számolgatnom valahogy mindig mozogtam annyit, hogy amennyit megettem az el is tünt rolam!
Na de most:(((
Ma vettem észre hogy az utobbi 2 honap rohamosan felhiztam kb 7-8 kg-t:(((((
És enm tudom , hogy hol álljak neki, hogy mit csináljak , nem tudom magam rászedni a tornára:S
Na mmind1 szoval fogynmom kell , de gyorsan.:)
Van valami jo tippetek esetleg, hogy könnyebb ellenállni, már azon gondolkoztam , hogy fel irom mindennap minden kaja után h mit és mennyi ettem , sztetek, ez jo, vagy totál bekattantam???:D
egyetértek!
most én is bezabáltam még este 9kor 3 db rántott karfiolt :(
kellett anyunak csomagolni...
ezért "nem szeretek" haza menni, mindig egy rakat kívánatos kaja...
de most ilyen napok vannak úgy látszik, mert mindenkinek zabizhatnékja van...
biztos van valami fogyókúra-ellenes a levegőben :)
jaj drága kedves Nono, ne szomorkodj!
sajnos vannak ilyen időszakok, nem csoda ha néha belefáradsz! és ne feledd ez mind a hold miatt van! én ma palacsintáztam, és ennek tetejébe virslit vacsiztam FEHÉR KENYÉRREL! én is nagyon haragszom magamra, már mondtam Apának holnap meg ne engedje hogy bármi ilyesmit egyek...
sziasztok!
Nono drága ezer éve nem futottunk össze :(
örülök hogy jól érezted magad a munkahelyen is, nem csodálom hogy imádták Amicit :)
én napok óta rossz vagyok, ma is az voltam, és az este még csak ezután jön... én megettem 2 db kakaós palacsintát :( és most is éhes vagyok, ez vmi szörnyű...
Sziasztok,:)
tegbnapi nap sűrű volt, nem voltam...
Apa szülinapja, keri lányom tánci bemutatója....meg itt aludt keri lányom...most amelóhelyne voltam Amit megmutatni, imádták..és midnneki megdicsért h mennyit fogytam..d emár ne fogyjak többet:)))
Tegbap rossz voltam ettem kokusz kockát...
Na felkelt Ama...hijhetelten talán este tudok jönni.
pussz
de édik lehetnek :) már én is alig várom hogy igazi család legyünk, ígyis nagyon boldogok vagyunk, de egy baba már nagyon hiányzik :(
na de majd hamarosan :)
hát takarítgatni nekem is kellene még, porszívózni meg felmosni, de olyan rossz hogy ilyen sötét van, alig látok valamit, meg nyirkos az idő fel se száradna itt nekem... lehet holnap délelőttre hagyom, úgyis itthon leszek még egy napot, olyan jó lesz :)
Én főzök, Nóri gyurmázik meg huncutkodik:)
Apa szerelget.
Ebéd után remélem Nóri elalszik, pakolásznom és takarítanom kellene...
szivesen, szerintem is nyugodtan egyél belőle egy kicsit!
épp most végeztem a fürdő takarítással, nagynehezen rászántam magam, anyáékhoz megyünk majd ebédre, aztán pihi, lehet vasalok majd este egyet, mert azt is kellene...
és Ti mit csináltok?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!