Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Na, nem találtam semmi jót ma:(
És újra és újra rá kell döbbennem, h. bizony mínusz 18 kg után sem vok sokkal vékonyabb...nem is értem, honnan ment le az a sok kg:(((((
Egyrészt nem tetszettek a ruhák, másrészt ami tetszett, nem jött rám:( Így aztán elég hamar kiakadok és feladom a vásárlást!
Majd holnap max. még benézek pár helyre, csak mászkálni sem szeretek úgy, h. cipelek...
Fürdőruhákat eddig két fehérnemű boltban néztem, de azok ilyen mamikásak vtak vagy falatnyi bikinik:S
Ahogy ezeket nézegettem, azon gondolkodtam, h. hiába, ha találok is jót, úgyse vesz rá engem senki, h. én azt fel is vegyem...:S
Most kissé elkeseredtem:(
jaja, F5 volt a ludas...
ugyanis nem frissített a fránya honlap magától ;)
banyek, és még én hívom magamat leendő informatikusnak..
az a fránya F5.....
itt pusztuljak meg ha látom....
már 4x megnéztem...
láttam de bicajos képet nem láttam...
a "bicó" az nálam bicikli..
vagy nem??
Amúgy tényleg nagyon csini csajszi de én ezt már régóta tudom ;)
milyen kép??
én nem láttam :(
bár nekem Anyecs miniszoknyás képei is nagyon tetszenek, angyon szép alakod van, drága ;)
Ilyen kajálási szempontból alig várom hogy január 2 legyen:))
Egyébként meg úgy imádom az ünnepeket:))
Majd csak túléljük valahogy:))
hát ez most egy ilyen időszak :))
nekem is így van, csütörtökön vizsgáztatok délelőtt... csak fornetti hegyek lesznek...
Elhalmoznak csokival az tuti:DD
Ja, és már indulok is...:)))
Amúgy délután Gabi napot tartunk az irodában...Rettegek....Mindig finiket süt...
teljesen érthető, sztem mi is ugyanígy lennénk, a labrador gyönyörű, az egyik kedvenc kutyám :)
tényleg rendesek voltak hogy vigyáztak rá, és szerencsétek volt hogy meglett!
fú én nagyon kész voltam...már mindenhova bemondattuk, meg kitettük a képüket..gyönyörű szép két lányka labrador...aztán egyszer az egyiket megtaláltuk, a picit, akkor féléves volt..aztán az anyja meg sehol..jó pár napra rá a benzinnkút mellett mentünk el és a férjem kiszúrta, hogy a bejáratban, rajta keresztül lépkedtek át a vevők...édespofa volt...úgy megörült nekünk, hát mi meg elsírtuk magunkat...hazafelé a kocsiban énekelt nekünk örömében...
Ja és a kutasok tök aranyosak voltak, mert direkt etették, hogy ott maradjon, mert gondolták ott akkor nem fogja be senki és rátalál a gazdi..mi meg vittünk egy finom tokajit cserébe...
Bocs, kicsit hosszú lettem, de ilyen egy hülye állatbarát....-)
elhiszem...
belegondoltam én is mi lett volna ha nem találjuk meg, biztos hogy nem tudtam volna lefeküdni aludni....
Sziasztok!!
Szerintetek a tzatziki salátában (bolti)
mennyi kalória lehet 10 dkg.-ban???
Ugyanis azt reggeli-tízóraiztam:)
Pusz, most mennem kell melózni, további szép napot!!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!