Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
a lakás téma miatt tolódott nekünk is sokáig...
ha nem jön a rosszullétem, és nem hagyom abba a gyógyszert még mindig rágódnánk, hogy mikor vágjunk bele...
de jött és így próbálkozunk.
De egy nagyobb lakás ránk is ránk férne :)
illetve ház, mert mi csak abban gondolkodunk!
De bizakodó vagyok, és remélem valaki megveszi a miénket és akkor nézelődhetünk másikat :)
Mi is ezen is dolgozunk:D
Bár mi inkább egy kis házat vennénk Adonyban (bp.30 perc), ahonnan bejárunk dolgozni, mert van 2 kutyánk is:))
Mi meg akkorra, ha véglegesítenek a melóhelyen:(
Remélem nem évek múlva!
Szia!
Köszi :)
akkor már tuti beszerzek egyet :D
Sziasztok!
Visszaolvastam! Gratulálok mindenkinek, amiért úgy látszik mindenki összekapta magát, és ennek meg is van/lesz az eredménye!:))
A babaprojekteknek is szurkolok!!!:)
Én jövő ilyenkorra tervezem, miután elértem, és megtartottam 3-4 hónapig az álomsúlyomat!:D
Örülök h ilyen kellemesen csalódtál a dokiban... sajnos kevés van belőlük... nővérem is ugye szülésznő és hát némelyik dokiról amiket mesél...:(
DE akkor Te megtaláltad a tökéletest :)))))
Már annyira kívánom a pizzát..lassan sütöm:))
nekem sem szabadna 68 kg ig...de nincs kedvem külön főzni:(
Oniki olyan cuki a pocid már most:)))
sziasztok! :)
Manon, fittlabdával nagyon(!) jó dolgokat lehet művelni :) én azon is ülök egyébként mindig...
vannak kimondottan ilyen dvd-k... és úgy néz ki sokszor mintha semmit nem csinálnék, de nehézségében némelyik űbereli az összes RR-t
köszönöm szépen drága, nagyon aranyos vagy!
remélem hamarosan még jobb hírekkel szolgálhatok majd :)
Ti hogy vagytok, nagyon szép már a pocid :)
köszönöm szépen! :)
akkor körbelesek, nehogy rosszat vegyek... ha ennél is jobban fáj a hátam azt nem hinném, hogy kibírom.. (bár alapból jól bírom a fájdalmat, de ez most más :( ) ágyban fekve a mozgás is rosszul esik :(
Lehet ágyat is kéne cserélni???
Na előszőr kipróbálom a labdát az mégiscsak olcsóbb beruházás :D
Mégegyszer köszönöm szépen!
Köszönöm, lányok!
én is nagyon remélem!
Manon:nekem van fittlabdám, tornáztam rá pilatest tavaly egy hónapig, aztán ráuntam, néha rugózok rajta, az jó a combira, meg reggel azon nyújtózok ki, de egyébként hosszabb távon nem próbáltam...
jó a gerincnek, meg a narancsbőrnek, meg hátizom stb...
csak arra nagyon figyelj h a méretednek megfelelő labdát vegyél mert tavaly sikerült egy számmal kisebbet vennem, nem értettem miért fáj tőle a térdem, aztán neten találtam ilyen összefüggő táblázatot ahol kinéztem h nekem 10 centivel nagyobb kellett volna, így el kellett adnom az első labdámat...
valahol neten ez szépen le van írva h a lábszár méret meg testamasság mérethez hány cm-es laszti kell-.
köszi
már több hete szemezek eggyel,
mert szerintem is hatásos lehet, és a tartáson is javít... nagyon bepúposodtam az utobbi időben, és kb 1 hete már le is akar szakadni a hátam :(
azt hiszem veszek is kipróbálom...
csak érdekelt volna hátha valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban :)
Ne legyél szomorú... neked is beindul majd szépen újra!
Csináld tovább szépen, mert ügyes vagy, és menni fog...
FEL A FEJJEL!!!
Gratulálok mindenkinek aki fogyott!
Jó olvasni titeket!
Bárcsak ti is ezt olvashatnátok nálam...
:'((
szió!
de szuper vagy, akkor mensi után tuti még lentebb fog menni! de jó lenne már nekem is ott tartani :)
Sziasztok!
Vagyok, ma reggel megjött:( Már rendesen fáj a pocim, de annak örülök, hogy 53,1 -nél jött meg, 3 napja ennyi vagyok, és remélhetőleg megy ez még lejjebb is pár nap múlva.
Voltunk ma megigényelni a gyesemet, mivel 2 napja véletlenül megtudtam, hogy a munkahelyem nem intézi, jó fejek, hogy nem szólnak, én kérdeztem rá, eddig mindent ők intéztek.
De jóóóóóó! Ügyes vagy nagyon!!!!! Mindjárt itt a vége!!!
Jó étvágyat a pizzához!!!!!!
Én ma is husit eszek savanyúsággal de nemsokára én is fogok pizzázni:))
gratulálok Drágaságom! már tényleg karnyújtásnyira az álmod :) meg is lesz hamarosan :)
pizzát én is nagyon kívánok egy ideje... de még nem akarom, majd ha elértem az 53-at, akkor fogok enni! addig ki kell bírnom!
puszó
Hali csajok:)
69 kg vagyok:)))))))))))))))))))))))))
Apa ma pizzátkért..kiszámoltam 10 dkg a pizzámból 264 kcal 30 ch...ma azt eszek én is:))
megyel kis bekeverem:)
pussz
Nikim nagyon drukkolok:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!