Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
húha
elég húzós, de most már mindegy :(
Szia!
Kakaóscsiga 100g: 494 kcal és 59,4ch
Sajtos pogácsa: 459 kcal és 40 ch
Rita
sziasztok
van egy kérdésem:
sajttal szórt pogácsa (50 g) és kakaós csiga (100 g) mennyi kcal? Bolti mindkettő. KÖszi
B.rizzsel vigyázni!Savasít.
Hajdina az oxi.
HA VAN KÉRDÉS PRIVIBE IS MEHET üdv
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg, hogy a paradicsomlé mennyi kalóriát és ch-t tartalmazhat? Házi és nincs benne cukor.
Előre is köszönöm!
Rita
Hát mindig tanulok vmi újat. Ilyet is lehet venni a Tescoba? :)
Nem pitas volt egyébként, hanem tál volt. Husi, zöldség (paradicsom, hagyma, fejes saláta) és páromnak krumpli volt hozzá. Az a pici kerek (újburgonya? nem tudom, nem vagyok nagy krumplievő), amit egyben főznek meg.
Szia!
Mi vettünk a tescoba pitát, 6 db van egy csomagba és 10 dkg 250 kcal, az egy darabra 125 kcal-ra jön ki! Ez mindjárt barátságosabb....:)) Nem tudom mekkora pita volt?
SZiasztok!
Ma voltunk gyorstálat enni és ennek szeretném kiszámolni az értékeit. Párom főtt krumplival ette, én csak a salátával (plussz a joghurt öntet mindkettőnkén). Találtam egy pitás értéket, ez 314 kcal, 33,7 ch. Ez szerintetek reális lehet? Ha igen, akkor számolok ezzel. Nem szoktunk gyakran így kajálni, de ma nem volt kedvem főzni. :)
Okos!!!
Ki fogom próbálni az előfőzöttet, köszike:)
köszönöm:)
remélem, megéri vele "pepecselni" ...
1 evőkanál=15ml
Ez alapján 1 ek olivaolaj 132 kcal.
Sziasztok csajok!!
Valaki felhomályosítana, hogy mennyi ideig, és hogyan kell főzni a barna rizst?!
Mert kipróbáltam,és nekem jóval több időbe telt, míg félig megfőtt:(
Bocs a késői válaszért, szóval nem emlékszem sárgabarackos volt-e, de amit én vettem az 200 g-os, és 246 Ft.
Ha érdekel még megírom hol vettem!
Hát, a gép márkáját passzolom... Én a cukros cappucinoval gondoltam, h számolok, arra tippeltek, h az a legtöbb és akkor tuti nem becsüljük alá.
Mindegy, kitalálok valamit rá. De ezen nem fog múlni a fogyó, ha hetente 1x iszik ilyet. :)
Nagyon köszönöm a segítséged!
Milyen automata?
És milyen capuccinot vagy kávét iszik? Cukorral vagy cukor nélkül? Van olyan, hogy édesítővel is kérheti?
Óriási eltérések lehetnek.
Egy kávé például feketén 0 kcal ha jól tudom.
De egy capuccinoban tej (tejpor) is van. Plusz a cukor...
Ha megvan a gép márkája vagy üzemeltetője, és mindig abból iszik, akkor tőlük is meg lehet kérdezni.
Ez egész jó ötlet, megnézek vagy 3 félét és átlagolok. :)
Köszi a tippet. :)
na én azt találtam egy oldalon, hogy 100ml automatás cappuccino 42 kcal, 7.1g ch. ez igaz amerikai, de az otthoniban ennél csak kevesebb lehet :D
[link] innen van egyébként
Sziasztok Lányok!
keresztkérdésem lenne: páromnak is számolgatok (kcal+ch) és időnként megiszik a munkahelyén egy kávét- cappucinot, tudjátok, azt az automatás löttyöt (ő szereti és időnként kell vmi "engedékenység", így jobban bírja :)). Viszont fogalmam sincs, erre mennyit számoljak... Van vmi ötletetek akár értékre, akár arra, h számoljak vele??
Hű, ez nagyon jó, akkor tényleg hatékony volt a diéta+az inzulin. Nekem egyelőre azt ajánlották, h 1 napot mérjek végig, 3 hetente lesz kontroll, amikor nézik a cukrot, meg az étkezési naplómat. Én a terhsségi teszhez képest +7 kilónál járok, és remélem, h a maradék 13 héten nem nagyon jön fel több (legalábbis a dokim azt mondta, jó lenne). Én is túlsúllyal kezdtem a terhességet, de ez relatív, h mennyire. 160 cm- 68 kg, így álltam a teszt előtt, amivel félig- meddig elégedett voltam. A fene tudja, h ez mennyi plusz kilót jelent.
Inzulint szerencsére nem kell adnom, remélem később sem. Legalábbis ebben bízom, mert alig a határérték felett volt a cukrom és tényleg figyelek, tartom a diétát.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!