Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

2010. febr. 21. 12:45

Sziasztok!

Szép napos vasárnap délutánt nektek csajok.

Itt egész tegnap délután,és éjjel esett az eső,reggel átváltott hóra,most süt a nap.

Én húsos csontból főztem leves,és csirkepörit tésztával.

2010. febr. 21. 11:06

Sziasztok!

Nálunk meg égszakadás-földindulás volt éjszaka, most itt is szépen süt a nap.

Brassóti csinálok ebédre utána meg kiviszem Abit biciklizni, ha még jó idő lesz!

Szép napot nektek!

1402. smarti8
2010. febr. 21. 10:06

Szép napot lányok!

Most sikerült magamhoz térnem.Apával tegnasp moziban voltunk,megnéztük a Sherlock Holmest.Jó film,tetszett.

Ma meg névnapozunk,mert anyós Zsuzsanna és csütörtökön volt a névnapja.Szóval akad mára program nem kevés.És persze a szüleimhez is szeretnék ma elmenni,mert tegnap kihagytam:-(

Mi lesz az ebéd csajok??

Reggeliztem de még éhes vagyok,de anyuméknál délben,anyóséknál 1-kor van ebéd.Ilyenkor mindkét helyen eszem:-D

Köszönöm csajok a bíztatást,és nem érdekel ki mit mond,lesz ami lesz.Szeretni fogjuk és ez a lényeg.

Itt reggelre esett egy kis hó,de mostanra süt a nap ezerrel.Értitek ezt?

Na megyek összepakolok,mert mire végzek,lehet ebédelni.

1401. bibócska
2010. febr. 21. 09:59

helló kismamik..

szép vasárnapot kívánok mindenkinek.

az éjszaka esett egy kis hó most megint süt a napocska szóval olvadunk....

nem megyek el ezen az időn..:-)))

1400. bibócska
2010. febr. 20. 19:39

smártikám én nem hiszek az ilyen dolgokban...

az hogy valaki beletrafál az megesik de ahogy írod a lényeg az egészség gondolom nem fogod kevésbé szeretni ha tényleg kisfiút vársz és nem kislányt.

én ezen nem akadnék ki a helyedben :-))))

nekem meg kislányt álmodtak meg két helyről is és tessék Lali-manóm van.ez már eldöntetett abban a pillanatban amikor a két sejtecske talizott:-DD

2010. febr. 20. 18:41
Na, minden jóból kimaradok! Apa és Abi együtt fürdik, beindították a hidromasszázst, fejükig ér a hab és ott viháncolnak. Én meg csak nézhetem őket. És ez így is marad még legalább októberig. :-(
1398. eszti26
2010. febr. 20. 17:38
Köszi szépen erika! Mindjárt megnézem!
1397. erika691230 (válaszként erre: 1396. - Eszti26)
2010. febr. 20. 17:11

Szia Eszti!

Hát,a vonalzó arra jó,hogy mutatja,mennyi időd van még hátra. :-)

ha gondolod,nézd meg a naplóm fejlécében.Ha kedvet kaptál hozzá,akkor ott katt a www.nagyonbaba.hu-ra,és ott olvashatod,mit kell tenned.Írni kell egy e-mailt a megadott címre,küldeni egy képet,és csinálnak neked egyedi vonalzót. :-)

1396. eszti26
2010. febr. 20. 17:04

Sziasztok lányok!

Baromira érdekelne hogy hogyan csináltattok vonalzót. Valaki megírná és azt is hogy az mire jó? Csak már annyit emlegettétek hogy kíváncsivá tett! Köszi

2010. febr. 20. 16:09

Szerintem az uh biztosabb, mint az inga!

És gondolj bele, lehet egy tündéri kislányod, aki olyan cserfes, mint 6 fiú! :-)

1394. smarti8
2010. febr. 20. 16:00

Sziasztok lányok!

Itt is kaka az idő:-)

Esik az eső,pedig délelőtt még sütött a napocska.

Szivikém a körmömet mandulára szoktam reszeltetni,és francia az esetek nagy %-ban.Nem túl nagy,épphogy van.

Nekem is van új vonalzóm,ez is tetszik,de a régi jobb volt.

Képzeljétek tegnap a fodrászom ingával megnézte,hogy fiam lesz e vagy lányom és teljesen el vagyok keseredve,mert fiút adott ki,és ez neki is és egy csajnak is aki ott volt bejött ez a verzió.Azóta kész vagyok:-(

Félreértés ne essék,mindegy mi lesz csak legyen és persze egészséges legyen.Csak most nem tudom,hogy higgyek-e benne.Segítsetek csajok!!!

2010. febr. 20. 12:54
Nekem meg lett két új vonalzóm. Nem olyan, mit a régi, de ez van...
2010. febr. 20. 12:28

Sziasztok!

Szép hétvégét mindenkinek!

Na,csajok,én csináltattam új vonalzót.Nem is tudtam,hogy hoxa csinálja azt is. :-)

2010. febr. 20. 10:16

Elfelejtettem tegnap írni, hogy Abi hegyi kecskéjének a szarvára gyöngyöket varrtam. Persze Lujzi ott sertepertélt körülöttem egészen addig, amíg az orrába fel nem szívott egy gyöngyöt. Alig tudtuk kiszedni belőle! Mindig rám hozza a szívinfarktust!

2 éves korába volt hasonló, csak akkor zsebkendőgalacsinokat gyömöszölt az orrába. Át kellett hívnom uncsitesómat, aki lefogta én meg csipesszel szedegettem ki belőle, mert olyan mélyen voltak, hogy mással nem fértem hozzá.

2010. febr. 20. 10:13

Sziasztok lányok!

Szép hétvégét kívánok mindenkinek!

(igaz nálunk köd van és esik az eső, a hó is olvad, úgyhogy szépnek nem nagyon nevezhető)

1389. bibócska
2010. febr. 20. 09:50

sziasztok lánykák...

kívánok mindenkinek kellemes hétvégét...

2010. febr. 19. 17:01
milyen hosszúra csinálják a körmöd? Nagyon tetszik, de még soha nem volt. Igaz, az eredeti is jól megnő 1 hét alatt, Abi mindig panaszkodik, hogy éles a körmöm.
1387. smarti8
2010. febr. 19. 16:11

Siasztok lánykák!

Örülök,hogy minden rendben van és mindenki örül a jóidőnek.Itt most nem is annyira borús az é,de esik:-(

Lyana nekem bableves volt meg túrós tészta az ebéd,mert anyum azht csinált,de hoztam haza apának is,és most főztem bolonait,hogy legyen valami más is ami sós:-D

Bibócskám a keresztanyukám gobelinezik,ha kíváncsi vagy rá megnézheted a képeit az iwiwen.

Kötni tudok,de nem köt le:-D

Puszi csajok megyek körmöshöz mert ramatyak a körmeim,este 8 után érek haza így lehet akkor ti már pihiztek és nem lesztek.

Puszi mindenkinek.

2010. febr. 19. 14:37
Nem tudom miért, de soha nem tanultam meg kötni és varrni sem. Nekem egy szabásminta olyan, mint egy malév légitérkép. :-) Pedig olyan jó lenne! Abi most próbál varrni... egy műanyag virágot a plüss hegyi kecskéjére. De már hallom, hogy nyíg, úgyhogy megyek.
1385. erika691230 (válaszként erre: 1384. - Bibócska)
2010. febr. 19. 13:36

:-D

Hát,a kötés sem bonyolult,ha-a te szavaidra utalva-tudja az ember,hogy kell csinálni,hisz ez is csak sima és fordított szemek variációja.

Ha elfogy a kötni valóm,lehet bepróbálkozom egy kis gobelin képpel. :-)

1384. bibócska
2010. febr. 19. 13:20

na a kötés az bonyolúlt!!!!persze minden az ha nem tudja az ember hogyan csinálja de ott nagyon sok mintát lehet csinálni egy sima egy fordított:-))

az nagyon szép dolog amikor valakinek a kezei közül egy kis sapi vagy kardigán vagy cipőcske és még sorolhatnám mi kerül ki...

1383. erika691230 (válaszként erre: 1382. - Bibócska)
2010. febr. 19. 13:12

Valakitől azt hallottam,hogy bonyolult,ezért is nem mertem még belevágni. :-D

Igen,alakul a ruci.Elfelejtettem bevinni a kötésmintát a klinikára,így ott nem tudtam csinálni,de itthon csinálgatom.A kiskabát,sapi kész,ma meglesz a naci is,aztán már csak a kocsitakaró van hátra.

1382. bibócska
2010. febr. 19. 13:07

nagyon egyszerű én ezért is szeretem mert semmi nehézség nincs benne viszont szép és mutatós tud lenni... csak / így kell varrni tehát srégen.A minta adott a cérna adott ennyi :-)))

hogy állsz a kötögetéssel?Készülnek a dolgok Bogi babának?

2010. febr. 19. 13:04

én is szeretnék megtanulni gobelint varrni!

Bibócska!nagyon szép lett. :-)

1380. bibócska
2010. febr. 19. 12:57

hi-hi most olvasom mennyi idős vagy csupán 10 hét a különbség köztünk

ja és ugye abi megmondta hogy nincs jól???ő már csak tudja..

jaj lányok most gyönyörűen süt a napocska és enyhe az idő is...majdnem tavasz van

1379. bibócska
2010. febr. 19. 12:55

köszike...

már pár napja dolgoztam vele a legtöbbet tudod mikor még egy kicsi még egy kicsi de azért a nyaknak meg a hátnak megterhelő ha hosszabb ideig egy helyben vagyok mozdulatlanul de tegnap csak a végére értem...

már csak arra leszek kivi milyen lesz ha bekereteztetem a helye már megvan a falon :-))

2010. febr. 19. 12:51
bibócska, ez nagyon szép lett!
1377. bibócska
2010. febr. 19. 12:40

nem tudom de most már nekem is a számomra kedves lombikbaba helyett egy szürke kis valami jelez...

csak kéne néhány link hogy honnan lehetne beszerezni mert ami a nagyonbabán van nekem nem tettszik...

2010. febr. 19. 12:38

Köszi bibócska!

Nekem sincsenek vonalzóim. Mi a túróért kellett megszüntetni???

1375. bibócska
2010. febr. 19. 12:33

abinak jobbulást...

smártikám a nagyonbaba megszüntette az előre gyártott vonalzókat azt hiszem már csak eredetiket csinálnak egyenlőre ingyen meg a már elkészültből másolhatsz be magadnak...

nekem nem tünt el csak megváltozott de nem tettszik nekem se...

erám akkor most megvan a programod.de jó már én is szeretnék ruhácskákat pakolgatni no már csak kb:1 hónap és lehet :-)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook