Kaális babások ide! (beszélgetés)
jaj bibócska, de próbáltam már, ahogy a gyomromba ér a béres csepp már rohanhatok is a wc-re kihányni. És ez még terhesség előtt volt, így most meg se merem próbálni.
pedig nem vagyok egy beteges alkat. Nem tudom mi a fene van velem. Abit elviszem a dokihoz, utána felhívom a sajátomat.
sziasztok kismamik....
szivikém menj orvoshoz ő hadd döntse el mire van szükséged és mit szabad most szedned...
a béres cseppel nem próbálkoztál még???
smartikám sajnálom hogy ilyen körülmények vannak a melóhelyen de talán a többieknek igazuk van.lehet hogy most már ott kellene őket hagyni és a magad javát és persze a baba szükségleteit nézni!!!
era lya eszti remélem ti is jól vagytok.
dehogyisnem próbáltam. De mondom szerintem a gond, hogy a baba elszív tőlem mindent, amire szüksége van, nekem meg marad a fityisz. Könnyű mondani, hogy ne szedjek semmit, míg a gyomrom helyre nem jön, csakhogy annak már lassan 1 hónapja! De azt senki nem nézné meg mi a fene van a gyomrommal, mert ezt már nem lehet a terhességre fogni.
Abit 11-re viszem megint dokihoz, neki se használ a gyógyszer és ahogy a tüdejére teszem a kezem minden levegővételné érzem, hogy a jobb tüdeje elég rossz állaptoban van. Még jó, hogy mindkét influezna ellen beoltattam novemberben. vagy lehet, hogy lassan már nem ad védettséget?
Most mit csináljak, ne engedjem oviba májusig?
Szivikém!!!!!!!!!!!
Homeopátiás gyógymódot nem próbáltál még????????
kamillateás inhalálás?
Köszi mi jól vagyunk. Holnap megyünk az utolsó kaális uh-ra.
Szép napot csajok!!
Szivikém reméljük hamarosan meggyógyulsz:-)
Próbálj meg beszerezni egy lámpát,én mondom csodákat tesz.2 hétig szenvedtem,mire a kolléganőm adott egy csodalámpát:-)Ami 3 nap latt tényleg csodát tett.Mond apának szerezzen be egyet,ha Abi beteg neki is jót fog tenni.És olyan sokmindenre jó.
Köszi csajok a bíztatást.Ma kitakarítom az irodát.Hozzá is látok.
Sziasztok!
Még mindig ramatyul vagyok és már az ízeket sem érzem. :-(
Azon gondolkoztam este, hogy 1 hónap alatt másodszor vagyok beteg. Szerintetek ezeket a fránya vírusokat megszűri a méhlepény?
sziasztok!
szivikém jobbulást neked!
Smarti! Felháborodva olvastam hogy mi zajlik a munkahelyeden. Szerintem menj el tp-re. Ha ideges vagy azzal csak ártasz a babának és magadnak is. Inkább készülj a hamarosan bekövetkező anyaságra.
Szerintem ez a legjobb amit tehetsz! Most mennem kell már nagyon fáradt vagyok, ma korán kezdődött a napom és a fejem is fáj egy kicsit. Majd holnap benézek, addig pedig sok sikert a holnapi megbeszéléshez. És gondolj a babára és magadra hogy nektek mi lenne a legjobb. A munkatársakkal meg ne foglalkozz majd oldják meg egyedül a gondjaikat!
Jó éjszakát és szép álmokat neked és a többi "látogatónak" az oldalon!
Szia Eszti!
Na,pontosan így gondolom én is.A másik munkahelyemen jobban keresek,havi 4 óra 15ezer,és nem stresszelem magam.Erre készülök,tu7dom senki nem pótolhatatlan,de majd kiderül.Mikor szabin vagyok csörög a telefonom.Ráadásul egyedül csinálom azt amit és ha elmegyek aki majd csinálja honnan fogja tudni,hogy mi hol van,mit hogy kell csinálni,ha most nem beszéljük meg??Ezért holnap korábban megyek be hogy ezt megbeszéljem a főnökömmel.
Sziasztok!
Erám nekem bonyolult a helyzetem.Röviden:
A főnökömet 6 éves kora óta ismerem,együtt nőttünk fel.Pont megsűnt egy munkahelyem és nem volt munkám,mikor összefutottam vele,és közölte titkárnőt keres.Mióta él a cég rendesen én vagyok.Én tettem rendbe a könyvelést,a számlákat stb.Aztán fejlődött a cég,jöttek új emberek,köztük a másik főnököm aki hozta magával 2 emberét ez az egyik a kolléganőm.Az új főnök ki nem áll.Mikor kértem,hogy jelentsenek be 8 órába nem jelentettek be mondván rám amúgy sincs szükség,csak szánalomból alkalmaznak.Akkor mondtam,hogy ha így van elmegyek engem ne alkalmazzon szánalomból senki.Marasztaltak mondván takarítani is kell,ami nem esett nehezemre mert nem nagy az iroda és időmbe belefért a portörlés,felseprés,felmosás.Csak most ugye már nehezebb,és nem vagyok olyan alapos,persze a kolléganőm meg fél évben ha egyszer felseper sokat mondok.Most elgondolkodtam,hogy 4 órában takarítás nélkül maradok 40ezerért,ha nem adnak annyit elmegyek táppénzre,igaz az is kevés 35 ezer,mert maradtam 4 órában 50ezerrel bejelentve.De legalább nem stressel senki.
Sziasztok lányok! Jól bele keveredtél ebbe a csúnya megfázásba szitaszivi! Látod már úgy vártad a tavaszt, ki is sütött a napocska te meg jól megfáztál a picivel együtt! Hát ez szörnyű! :)
Smarti nem lehet könnyű ilyen munkahelyen dolgozni! Én a beültetés óta itthon vagyok, de a munkahelyemről hetente egyszer bizti hívnak hogy mi újság velem. Szerettem velük dolgozni jó kis csapat voltunk! Azért néha meglátogatom őket, de a meló nem hiányzik!
ha anyagilag meg tudjátok oldani, akkor tényleg
ez lenne a legjobb!
Sziasztok lányok!
Dolgozok,de egyre jobban elegem van a munkából.Ráadásul a kolléganőm panaszkodott,hogy megesz minket a kosz,és persze ki a felelős érte??Én.Ő nem.Pedig most is én vagyok az aki 8 ember után takarítja a wc-t,ebből 6 pasi,és én vagyok az,aki többször letörli aport a saját és más asztalán,seprek fel a z irodában és mosok fel.Erre a főnököm engem hibáztatott.Épp most mondta apa,hogy menjek el táppénzre,ne foglalkozzak semmivel.Lehet ennek most jött el az ideje.
SZiasztok!
Szép napot mindenkinek!
Szivi!Jobbulást!
Smartikám!Engem is másképp mér a doki mérlege,azt mondta,mindig ugyanazon a mérlegen mér eredményt nézzem.Igen,amennyit bírok pihengetek.
Aki dolgozik,annak kevés melót,és kitartást!
Sziasztok!
Tiszta takonypóc lettem! Hajnal 3-tól nem alszom, fújni se kell az orromat, mert mind kijön. :-)
Erre Abi közli, hogy csak hátat fordítva ül mellém, mert nem akar ilyen taknyos lenni, mint én! Szép mi???
A fejem is zsong, úgyhogy már most elegem van az egészből!
Remélem ti jól vagytok!
Szép napot lányok!
Ki hogy van??Szivikém jobban vagy már??Erám ugye pihengetsz??
Bibócskám veled tudom minden rendben,érted most nem aggódom.
Reggel voltam védőnőnél.61kg vagyok ő szerinte,és ha őt nézem 3kg-t híztam másfél hónap alatt az utolsó mérése óta.De ha meg a terhesgondozást nézem ahol a múlthéten voltam,ott meg 59kg mértek.Na hol az igazság??Tudom,ahány mérleg annyi féle:-)
Nem is érdekel.Lényeg,hogy minden rendben van.
sziasztok lánykák...
szomorúan olvasom hogy nem vagy jól szivikém...gyorsan gyere rendbe és vigyázz magadra ha lázad van meg dokihoz kéne menni...
erám smártikám eszti pusz nektek is
:-(
Kár,hogy neked sem tudok segíteni.Egyébként hasznos dolog a háztartásban.Nekem is vennem kellene.
Mindenesetre vigyáz magadra és Abira is.
Jó éjt lányok!
Úgy döntött a védőnő, hogy a 16 vv-t itt patakon is csináltassuk meg, mert itt néznek hepatítiszt is és úgy tudja, hogy debrecenben nem. Megint lesz cukorvizsgálat és vizelet is. Ha úgyis mennem kell, akkor mi az az 1 kémcsővel több vér!
Juj, csajok, egyre ramatyabbul érzem magam, bedugult a fejem, fáj a torkom, a fülem és a nyirokcsomóim és úgy érzem kezdek lázasodni is. :-( Azt hiszem ma beveszek egy rubofent.
Bibócskám de izgi.Helyetted én izgulok:-D
Na akkor lesz elég képed,dvd,video minden ami kell.Akkor majd ide tessék rakni egy párat:-D
Mindjárt mehetek haza:-D
Hurrráááá!