Kaális babások ide! (beszélgetés)
Igazi kisördög???? Na hát!
szerintem igen fogok kapni képet és majd felteszem este.
olyan izgatott vagyok:-))
na befejezem a kajcsit.
csak nem szabad túlzásba vinni, nem szabad megerőltetni magunkat, a hasizmot hanyagolni kell és a nyújtásokra is figyelni kell.
A lánykám oviban van, de tegnap este még helyre kellett tennem az agyát. Mostanában úgy viselkedik mint egy igazi kisördög. Pedig én annyira, de annyira utálok cirkuszolni.
Elhiszem, hogy nagyon várod már. Fogsz képet kapni? Ha nem, akkor vigyél fényképezőt és fotózd le!
Hát majd én is szeretnék valamit tornázni. Gondolom jót tesz a babáknak is meg a kismama testének is.
Nem sokára kész az ebédem. Lehet hogy a tarhonyát beleteszem a pöribe....
Hmmm holnap egyre megyek a kaáliba uh-ra. Már várom hogy láthassam a kiscsikéimet:-)))
Lánykád?
cd-ről, van egy rövidebb változat is rajta és egy hosszabb is.
Régen Rubint Rékáztam is, de a térdem nagyon fájt tőle, ráadásul babásan nem merném megpróbálni, az előző babával még jógázni se mehettem.
Pilates??
Hallottam róla. Az tényleg nem nehéz de a hátizmokat megmozgatja.
ma apa este hatig dolgozik úgyhogy én egyedül leszek itthon.
szerintem pihizz szivikém. smartit meg várjuk az uh képekkel meg a jó hírekkel.
az fini lesz
én ma pihizek, igaz, a másik szobát rendbe kellene raknom, de majd meglátom, úgyse csinálja meg helyettem senki, ráadásul nem is használjuk.
na odaraktam főni a pörköltet. fel is mostam.
szerintem tarhonyát csinálok a pörkölt mellé vagy zöldbabfőzit. hihi
Szia Lyana!
Tegnap krumplifőzeléket csináltam fasírttal. Van még bőven, ma nem kell főznöm.
Sziasztok csajok!
Smartikám én jól vagyok. Majd hozzál képet a kiscsodádról ám nekünk.
Szia szivikém!!!!!!!!!!!!!
Szia bibócska!!!!!!!!!!!!!
Úgy döntöttem ma főzök. csak azt nem tudom hogy mi legyen az. valami ötlet?
Bibócskám tuti lesz a kiskakas és az összes tyúkocskát magáévá teszi:-D
már ha lehet ilyet írni:-)
Puszi.
Szia Bibóm!
Köszike jobban vagyok.Reggelre még van orrdugulás,de már jobb,nem folyik annyira az orrom,sőt!napközben teljesen jó minden,csak estére akadozik a légzés orron keresztül.Ma megyek terhesgondozásra,és dokihoz is:-)Jó lesz látni Minimit,és remélem minden rendben van vele,mert ugye miért is ne lenne:-)
veletek minden okés??Mindjárt elolvasom kis naplódat.
jó reggelt itt vagyok csak gyors megítram már a naplóm..mert tegnap addig nézelődtem hogy beakadt a net sehova nem ment és még éppen volt annyi időm hogy elmentsem amit írtam amit csak este tudtam bemásolni.
hogy vagy?túl vagy már a takonykakóron???
Szép jó reggelt csajok!
Hogy vagytok?Hogy aludtatok??
Szivikém nem haragszunk:-)
Lyana minden rendben??
Jó éjt smarti!!!!!!!!!!!!!
Jó pihenést és köszi mindent!