Kaális babások ide! (beszélgetés)
:-) Hát ez az! És ha belegondolsz milyen hamar el is repül ez az idő. Pedig ilyenkor olyan, mintha ólomlábakon vánszorogna.
alig várjuk, hogy babázhassunk, aztán alig várjuk, hogy nőjjenek már egy kicsit, hogy legyen egy kis lélegzetnyi szabadidőnk... aztán megmakkanunk, mikor 2 évesen bölcsibe adjuk és utána már villám gyorsan felnőnek. Csak kapkodjuk a fejünket.
Sziasztok lányok!
Qva meleg volt ma.Amúgy itt minden oké,csak a kisasszony nem nagyon enged ideülni. :-( Most is jajgat a kiságyban. :-)
Inkább este tudok jönni,mikor már alszik.
Legyetek jók!
Pusssz
Itt nincs olyan nagyon meleg, sőt, inkább nyomott idő van... olyan, amikor az ember legszívesebben ki se mászna az ágyból. Majd le ragad a szemem egész nap. Megfőztem az ebédet, de egyedül nem volt kedvem enni, úgyhogy már kezdek éhes lenni. Jöhetne már a párom. :-)
Tényleg, észre se vettem, hogy már a 3000-nél járunk! :-) Ahhoz képest, hogy csak 3-4-en beszélgetünk itt egész jók vagyunk. :-)
A 3000. hozzászóló te vagy,ajándékod egy naaaaaaaaagy naaaaaaaaagy puszi:) tőlem:))
Jó neked,hogy tudsz aludni:) Nem tudom mi van velem,de az is lehet,hogy tegnap a kelleténél többet ittam,illetve nem szoktam ennyit inni,és ez betett.Nagyon meleg van.
:-D a soroksári utcáról eszembe jutott egy régi történet... jól meg is mosolyogtam magam. :-) Ezt a címet bizti, hgoy nem fogom elfelejteni. :-D
Én is érzem, hogy jön a lehülés... majd szét megy a fejem és alig állok a lábamon. Boltba is akartam menni, de nincs kedvem elindulni, úgyhogy főzök abból, ami itthon van. Jobban mondva sül a sütőben magától.
Mondtam a páromnak ez a baba outletet, azt mondta, hogy valószínű el fogunk nézni vmikor, mert ő is számolgatott és nagyonsokmindent kell vennünk. De hogy mikor jutunk fel pestre azt még nem tudom.
Nagyon meleg van,bár hholnapra valami hidegfront jön 10C lehűlés várható:((
Éjszaka óránként jártam le pipilni már nagyon kész voltam:(
Most jöttem a védőnőtől,10kg híztam.4.-én jön ki környezetre.Minek ez a sok környezettanulmányozás??Ez lesz a 3.
Na mindegy.Mindjárt megyünk apával a Bren..ba,megjött a babakocsi és a hordozó,aztán a cor.-ba bevásárolni.Délután meg leszek,mert takarítanom is kellene.
Sziasztok csajok!:D
Szivikém a Baby outlet pesten a soroksári út.160 alatt van:)
Most voltam a Brend..ban és ott az a 2db-os cumisüveg amit én vettem 2790,- én meg 1790,-ért vettem és most nem írom le a márkáját de a legjobb.Cumiból is ugyanazt a márkát vettem.Vannak sérült termékek ez azt jelenti,hogy a doboza gyűrött így vettem egy doboz melltartó betétet 499,-ért holott a corában is 1300,-a Bren-ban meg nem is néztem meg.
Szia smarti!
Milyen állásra jelentkezett a párod? Gratulálok neki!
Hol van ez a baba outlet? Lehet, hogy nekem is be kellene mennem.
Sziasztok lányok!
Most értünk haza nerég haza pestről.Apának ma kellett menni a másik állásinterjúra,és ide is felvették,de hétfőn megint mennie kell pestre akkor teszik meg az ajánlatukat,és dönti el apa,melyik helyre menjen:))
Én is me ntem vele,beugrottunk az ike-ba,vettem 2 polár takarót nagyon vékony,pelenkát,3db van 1 csomagban,és átmentünk a baba outletbe is és na ot aztán a cumitól a cumisüvegig,a rágóka,mellszívó,melltartóbetét,plüssjáték,antiallergén gumis lepedő,...stb vettünk és csak 11 ezret fizettünk.Hétfőn is megyek apával és akkor még összeszedem a gondolataimat.Ha minden igaz,holnap megjön a babakocsi is:))Szóval haladunk.Basszus sárga cseresznyét én is akarok enni:DD
Erám volt ma séta??
Igen, én is gondoltam már rá, hogy kap valamilyen ajándékot tőle. Csak hogy kedvesebben viszonyuljon hozzá.
Nagyon morci mostanában... rá se lehet ismerini... :-(
Most telefonált a védőnő, pár perc és itt van.
Basszus!
nem semmi exed van!Hogy lehet ilyet mnodani????
Az egyik tv csatornán láttam,meg itt a 2010 májusi babás fórumon is beszélték a lányok,hogy a gyerekek kapnak ajándékot a leendő kistesótól,amikor anyuka kórházban lesz,meg amikor jönnek haza,akkor is,és akkor talán majd jobban várják.
Nem tudom,jó megoldás-e,csak leírtam.
Csakhogy azt meg anyagilag nem fogom bírni.
Testsúly kilogrammonként fél csepp(69x0.5),napi 3x,akkor az 1dl nem is olyan sokáig elég,és 4500Ft. :-(
:-)
Lehet,hogy tényleg meg kellene próbálnod szedni, hisz a tejjel átmegy minden. Egy próbát ez is megér.
Hát,néha még fáj a pocija,de már nem annyit.s6 kúpot adtam neki,az gyorsan szokott hatni,no,meg adtam ebből az aloevera-s cseppből.Bár,eddig nem adtam,mert doki néni azt mondta,ne adjam,de másnál is bevált,teszek vele még egy próbát.Bár,a srác már azt is mondta,szedjem én,és a tejjel átmegy,de nem tudom.
Most kicsit lenyugodott,de lehet azért,mert a nővére simogatja. :-DD
SZiasztok!
Smartikám,tényleg jó nagy zuhi volt!
Szivikém!Nem ér!Én is akarok sárga cseresznyét!!!
Na,ébred Bogi,45 percet aludt,fáj a pocija. :-(