Kaális babák (beszélgetés)
Neeeeee....hol láttad?? Azon gondolkodom hogy nézek vmi hasonló formájú költséghatékonyabb megoldást:DD mert igazából hogy is van ez? Veszek egy 3 részes babakocsit és az meddig jó? Ezekhez az van írva h 10 kilóig meg újszülötteknek.... nm tudom mikorra lesz 10 kilo a gyerek.:D
Ez a fajta vonal tetszik, csak hát gőzöm sincs mennyire praktikus:))
Én is úgy tervezem, hogy májusban megvesszük a babakocsit! Fuuuu Judit láttam élőben, amit kinéztünk! Hát szerelmesek lettünk bele🙈🙈
De azert addig szeretnek mar aprosagokat venni! A butort majd juniusban, mert a szobat meg festeni kell meg minden😩
A 18hetes UH utan tuttti veszunk egy ket cuccot🙈
Értem én, de ne azt nézd, hogy mikor szokás, hanem azt hogy mikor érzed komolyan, hogy itt az ideje. Nekünk már itt van, már csak az idő miatt is, mert lassan belelépek a 7. hónapba.
Senkit nem akarok rábeszélni a vásárlásra, de a nézelődésre és tervezgetésre, hogy mit kell venni, hol fogjátok beszerezni a cuccokat arra igen, mert egyre nehezebb lesz fizikálisan a dolog. A tényleges pénzköltés így sokkal könnyebb lesz, amikor majd eljön az ideje.
Naggggyon rajtam van🙈🙈🙈
Csak nem akarom elkapkodni😩😬
Nem tudom mikor szokas 😀
Mi már elkezdtük. Pelustól elkezdve babahajkefe, cumisüvegmosó... itt sorakoznak karnyújtásnyira. Ma meg függönyt néztem a Lucaszobába.
Már rajtad van a vásárolhatnék? :D
Nekem is most görcsöl feszül, meg olyan teltség érzet😂
dee sebaaaj, legalabb erzek valamit😂
Ti mikor vettetek/vagy gondoltatok h vesztek vmit már!?😬
Nem örülök, hogy nektek is fáj! :( Egy-két napja újra elkezdtek húzódni a szalagok és a csípőm megint fáj. Estére már olyanokat nyögök egy sima felállástól, mint egy nagyon nagymami. :D
8 nap múlva újra uh, gondoltam majd a monitornak szegezem a kérdést, hogy "miért kínzod anyádat?", de inkább csak csendben örülök, hogy van, aki kínozzon. :)
Sokszor irigyeltem már azokat, akik meg se érzik, hogy babát várnak. Ők azok, akik azt mondják, hogy kivirultak és olyan szép, rózsaszín nyálas minden. Na, őket meg tudnám verni. :D:D:D
Hat ugy volt, h a Kaálibol majdnem 9hetes voltam mikor elengedtek aznap voltam a sajatnal is! Utana mondta h a 12hetes utan menjek! Most azt mondta h a 18hetes utan!
Es utana majd 4hetente!
Nezheted ugyis h nem penzehes😂😂
Igazabol mas sem jar surubben! Es mar 3het eltelt😉😉