Kaális babák (beszélgetés)
Most már a nászutat is így keresem, alig csinálhatok vmit, akkor legalább vmi all inclusive legyen h végigehessem!😂😂
De jó!! Azért nem semmi hogy rajtuk kívül senkinek sincs..😎
Alig várom hogy hétfőn kipróbálhassam!:))
Hát úgy biztos nem olyan izgi, de enni ehetünk amit csak akarunk😂😂😂😂
Köszi! KÉpzeld, tegnap én is megrendeltem, és írtak, hogy már átvehetem a Pickpack ponton. Nagyon várom.
Iggggen!! Tarthatunk egy jánybúcsút 😜😜😂
Igen:D te meg május elején jössz Pestre;)
Elhiszem! :) És a babátok elmondhatja, hogy ott volt az esküvőtökön. :D Pontosan mikor is lesz, május hanyadikán?
😚😚😚
nagyon várom hogy összeházasodjunk, már számolom vissza a napokat😇😇😇
Dehogy vagy tömzsi!!! :D A nagy pocaktól csak még szebb leszel! :)
köszi dràga vagy:))) mindig nagy szoknyát terveztem és ha ettől most hógolyó leszek akkor ez van😝
Meg:D feltettem egy képet a próbáról, de sztem ez absz nm adja vissza. Csipkés, gyöngyös a felső rész ès tüll az alja, ugye mell alatt húzott hogy a hasam aláférjen, ettől sztem 'kissé' tömzsi vagyok benne:D de lesz ez még nagyobb hógolyó is. 😀😀😀
Tényleg tényleg!! Megvan??😬😬😬
Judit, megvan már az esküvői rucid?
Hiába vagyok sörös, ha tudok majd szoptatni, akkor nem ihatok egy kortyot sem. 😭
Én az eddig vásárolt bébi kellékeket pakoltam el. Kicsit megijedtem, mert 2 nagy sporttáskánál tartok és hol van még a vége. 😨
Én is a héten kezdtem el!:D
Ja gondolj bele mint a bálnák vergődünk 40 fokban!🤰🏻🤰🏼😅😅😂
En nem vagyok nagy sörös😂
Dzsudit mi meg majd nyomhatjuk a 40fokban😂✋🏽
A héten elkezdtem kipakolni a kisszobából a ruhákat😱😱😱
Meg kell h dicsérjem magam😂😂 szekrényrendezés 5ös😜😜😂
Az enyémnek nincs ideje felmelegedni :D:D:D
Ezért örülök, hogy nyár elejére vagyok kiírva. Nagy pocakkal 30 fok felett... :S
Én csak azt nem szeretem a nyárban, hogy hamar felmelegszik a söröm. :D Amúgy jöhet a kánikula minden mennyiségben! :D Bár idén esélyes, hogy nem így lesz nálam sem! :)
Én még csak az sem! :D A nyarakat végigvergődöm. Csak a hideg sör enyhít a szenvedéseimen. :D:D
Detto! Ráadásul én nagyon fázós vagyok alapesetben! :D
Nagyon gáz, hogy egy tök vékony felső van rajtam meg egy vékony átmeneti kabát és vörös a fejem, olyan melegem van. :P
Nekem az elmúlt 2 hétben folyamatosan. Én eddig azt hittem, hogy ez csak a 3. trimeszterre lesz jellemző, de úgy tűnik, hogy nem így van.
Szia!
Továbbra sem nagyon vannak szavak. Maximálisan érthető, hogy most inkább nem ide koncentrálsz. Őszintén remélem és kívánom nektek, hogy a várva várt lakó beköltözzön. :) Vigyázz magadra!
Megjött az átvételi helyre a szívhanghallgató, csak mi ma elutaztunk, így marad a hétfő.:)
Jaj! :( Nagyon - nagyon sajnálom!!! Várunk vissza hamar!!!!!
Sziasztok!
Visszanéztem kicsit hogy àtmeneti búcsút vegyek tőletek.
Sajna most már tuti hogy nem jàrtunk sikerrel, így nem kínzom magam azzal hogy olvaslak benneteket.
Ha màr újra lesz lakóm, jönni fogok és értekezünk.
Egészséges, szép babàkat kívànok nektek!
Pusz
A vizesedés... Nem vettem le a jeggyűrűmet, sose szoktam. Most az utolsó hónapban nem is fogom. Kipróbàltam minden praktikàt, jeget szorongattam, szappan, krém, olaj; sőt a youtube- n van egy videó a cérnàs módszerről, semmi. Mindig ugyanazon a ponton akad el. Mivel császàr lesz, és ha jól tudom műtétnél tilos a smink körömlaķk ékszer, nem tudom mit fognak szólni. Àllítólag egy ékszerész le tudja vàgni a gyűrűt, de mégiscsak ez nem akàrmilyen gyűrű. Addig próbàlkozok, hàtha...
További ajánlott fórumok: