Kaális babák (beszélgetés)
Igen olyat én is olvastam h több esetben nm mutatta ki ilyen korán, így legyen! Nagyon bízom benne!!
Szia. Még nem írom hogy sajnàlom mert remélem hogy te is úgy jàrsz ahogy én az első lànyommal! Nem àm hogy szívhang nem volt de még csak az embrio is alig làtszott a 8-ik hétig. Minden mutatta a terhességet teszt vvt csak az uh nem. Azt mondta a doki hogy mivel hàtrahajló a méhem pont takaràsban volt. Amúgy meg bazi vastag 30-mm feletti volt a mnyh. Abba bebújt a kis huncut! Tarts ki tudom nehéz veled vagyunk!
Egyebkent azt is olvastam, hogy ha a petezsak szabalyos szelu es megfelelo meretu es meg nincs szivhang 6-7-8. Heten sem feltetlenul rossz. Volt akinel csak a 9. Heten volt megallapirhato, m kicsit lasabban fejlodott a baba, mint a tankonyv eloirja. Gondolok rad.
Köszönöm, de nekünk ez màr a 7.hét.
7+2.
De szedem persze, doki is azt mondta, ne írjuk le de ne is reménykedjünk.
Benver, ez meg semmit sem jelent! Nalam is le volt maradva a baba kb 2 hettel az elso ultrahangon 6 hetesen, de a 7. Hetre fejlodott es megjott a szivhang is! Az mas kerdes, hogy a mienk utana megallt. Nem lesz semmi baj, szedd tovabb az utrot es a vitaminokat es nezesd meg ujra egy het mulva. Drukkolok!!
Örülök, hogy ezúttal minden rendben van. :) A vérvétel mikor lesz?
Sziasztok! nagyon aranyosak vagytok, hogy már kerestek!
Drága Benver! Nagyon sajnálom, és együtt érzek veled!!!! Az biztató, hogy ti inszem-mel egyáltalán idáig eljutottatok! De hátha 1 hét múlva mégis megtalálják. Ha mégsem, konzultáljatok orvossal, hogyan tovább, esetleg menjetek tovább vizsgálatokkal! Sikerülni fog, csak lehet, kell több támogatás!
Köszönöm a sok szurkolást, nálunk most úgy tűnik, minden rendben, amennyire most UH-gal megítélhető. Aztán majd a genetikai vérvétel után megnyugszom még jobban. Azután én is jobban merem tervezni a gyerekszobát.:)
Igen a férjem is azt mondta, hogy nem tetszett neki, hogy reggel nem ürült😂
Kata, hetek óta mindennap hánysz. Most az új a gyomrodnak, hogy nem jött ki, ami benne volt.
Hanga tényleg, merre vagy?
Lehet nem hanytam reggrl de jobb lett volna😔😔 egész nap voltam olyan szarul😩😩
Ezt neeeem hiszem el...borzasztóan sajnálom...
Mivel Hanga jàrt màr így mint most én, az lesz a legjobb ha most inkàbb mind neki drukkolunk.
Remélem nála minden rendben lesz délutàn.
Borzasztóan sajnálom!!! Én is megsirattam😭😭😭😭😔😔😔
Jaj neeeee...! :( Ezen én is sírok! De hátha ott van még!!
Nem lehet azt mondani hogy nem kereste.
Nezesd meg máshol is! Van, akinek a 4.doki találta meg a szivhangot!
Basszus neee!!! :(((( Asszem csatlakozom a bőgésben
Nagy a baj.
Nincs szívhang. Vélhetően elhalt a terhesség. Egy hét múlva ránézünk még de nem bíztatott a doki.
Most elmegyek bőgni.
De jóóó!!! :) Örülök neki nagyon!!! :)
Annyira de annyira meg vagy dícsérve Lalikàstól!
Juppppiii... Ügyik vagytok!!
Naaa ki nem hányt ma!?!? 😬😬😬🙈 szeretnék kérni egy mezei piros pontot😂😂😂😂🤞🏽
További ajánlott fórumok: