Kaális babák (beszélgetés)
Leesett, bár elsőre nm értettem:D
szerintem minden pocós kismama egy cukorfalat😍😍😍 ennél szebb állapot nincs is💕💗💖
Ugye??? 😂😂 De ez a párom hibája, nem tud rólam rendes fotót csinálni. 😂
Egyél egy kis csokit uh előtt, hátha izgága lesz a manó és megmutatja magát a forgolódás közepette. 😊
Kisbálna🐳😁
Amúgy imádom ahogy kerekedik. Alig várom h tudjam a nemét is. 24-én megyek a nőgyogyimhoz, megkérem nézze meg.. hátha....
A túrós pogi a múlté, a saller új lesz minden alkalommal, ha azt mondod dagadt vagy. :D
Egy kismama nem dagadt!
Nyugi, nálam sem lehet eldönteni még, hogy szimplán dagadt vagyok -e, vagy terhes. :D Csak olyanok tapperolnak, akik ismernek és tudják, hogy mizu. :)
A legjobban a majdnem 6 éves keresztfiamat imádom. Ő állandóan simogatja és puszilgatja a pocakomat. :)
Tök vékony vagy, mindjárt küldök a túrós pogi után egy sallert is. :D
2,5 hete először történt meg, hogy átadták a helyet egy járművön. Onnantól volt tiszta a kép, hogy már idegen szem számára is terhes vagyok. :)
A párom által tegnap este orvul készített fotón pedig már egyenesen bálnásodom. :D
Nekem szerencsére nem taperolja mindenki. Látom, hogy sokan szeretnék, de nagy örömömre nem gondolják azt, hogy ez egy szerencsepúp. :D
Jóóó, hát azért ikreket rejtő pocakot nem simizhet az ember mindennap. :D
Biztos jön majd hamarosan még sokkal több. :) Én azt várom, hogy kívülről is érezhető legyen a mozgásuk, hogy a férjem is érezhesse. :)
Tényleg, nektek is mindenki fogdossa a pocakotokat? Engem egyelőre nem zavar, de elég fura, hogy mindenkinek ez az első kérdése. :D
Brownie, Hanga mindenesetre nehogy elkeseredjetek, ha elsőre nem sikerül befogni a zakatolást. Ne feledjétek, még fiatalok a bébik. :)
Várom a beszámolókat. :D
Ne is mondd, tegnap írtak h át lehet venni, pont amikor kifele jöttünk Pestről, mellesleg nagy családos program vasárnapig, azt se mondhattam h akkor ezért mèg ugorjunk vissza.:D
Nagyon kiváncsi leszek h hallunk-e vmit hétfőn, aznap töltjük be a 15. hetet úgyhogy talán...:))
Bakker az mindjárt itt van. :D
Olyan kíváncsi vagyok, h mit fogtok szólni a szívhanghallgatósdihoz. :D
Hanga, holnap ki is próbálod?