Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Juhsajtos-olívás muffin recept

Juhsajtos-olívás muffin recept

A Juhsajtos-olívás muffin hozzávalói:
15 dkg kockákra vágott juhsajt (fetával vagy márványsajttal is finom)
10-15 db fekete olajbogyó (apróra feldarabolva)
25 dkg finomliszt
2 teáskanál sütopor
1 teáskanál só
2 db tojás
75 ml olívaolaj
150 ml tej, vagy joghurt
1 teáskanál oregano vagy Provance-i fuszerkeverék


A Juhsajtos-olívás muffin elkészítési módja:
Egy edényben összekeverem a finomlisztet, a sót, a fuszerkeveréket, vagy az oreganot, és a sütoport. Egy másik tálban jó habosra kikeverem a folyékony hozzávalókat, az olajat, a tojásokat, és a tejet vagy joghurtot. A két tál tartalmát összevegyítem, végül óvatosan belekeverem a kockákra vágott juhsajtot, és az olívabogyót. A muffinsüto tepsi mélyedéseit félig megtöltöm a tésztával, és elomelegített sütoben 180 fokon 15-20 perc alatt megsütöm.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A juhsajtos-olívás muffin elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook