Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Juhsajtos uborkasaláta recept

Juhsajtos uborkasaláta recept

A Juhsajtos uborkasaláta hozzávalói:
2 salátauborka,
10 dkg sós juhsajt,
12 evőkanál olivaolaj,
12 fekete olajbogyó,
3 ág menta,
őrölt feketebors.


A Juhsajtos uborkasaláta elkészítési módja:
Az uborkákat megmosom és a legyalulás előtt a héját csíkosra díszítem. 2-3 mm-es szeletekre gyalulom. Összekeverem a többi hozzávalóval, majd olajbogyókkal díszítem.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A juhsajtos uborkasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook