Jónás módszer: fiú vagy lány? (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire biztos a módszer, ha a baba nemét szeretnénk megválasztani.
Kb. hány százalék a valószínűsége, hogy fiú lesz, ha fiút ír arra az adott hónapra.
Vagy erre vonatkozó statisztika nincs?
Van egy gyönyörű kislányunk és most egy kisfiút szeretnénk, de ebben az évben nekem 3 hónapot ad meg, amikor fiú foganhat.Köszi a választ.ÉÉÉVVVAAA
sajna nem lehet sehonnan letőlteni
neten meg tudod rendelni
950ft
Sziasztok!
Most csatlakoztam erre az oldalra. Az lenne a kérdésem, hogy honnan lehetne letölteni Dr. Jónás Jenő Fogamzáskontroll c. könyvét. Tudjátok esetleg?
IGAZ,NEM MOST KÉRTED!
16.01.2008 1:51 pm G 0
14.02.2008 9:32 pm B 2
15.03.2008 5:00 am G 2
13.04.2008 1:20 pm B 0
12.05.2008 11:21 pm G? 2
11.06.2008 11:25 am B? 3
11.07.2008 1:37 am B 2
9.08.2008 5:50 pm G 2
8.09.2008 11:44 am B 3
8.10.2008 6:31 am G 1
7.11.2008 12:53 am B 3
6.12.2008 5:23 pm G 4
szia!
www.astro.com
www.lunarium.co.uk
Segitsetek nekem, melyek a *jo* napjaim 2008-ban a Jonas modszer alapjan, ha kislanyt szeretnek? 1978 januar 16-an este szulettem.
Koszi
Sziasztok!
Van egy könyv is a témához: Dr Jónás Jenő, Fogamzáskontroll. Még sajnos nem volt időm elolvasni, de nagyon érdekesnek tűnik+ leírja a szerző benne azt is, hogy mire alapozza ezt az egész dolgot és nagyon meggyőzőnek tűnik.
Kedves Tinendo!!
Nagyon szépen köszönöm a segtségedet a Jónás naptár elkészítéséhez!!!(18. hozzászólás).Már kész is van, sőt a barátnőmnek is megcsináltuk!!
Köszönjük. :-)
Ismerem a módszert - már amennyire a neten meg lehet ismerni... Szóval, a lányomnak fiúnak kéne lennie, és a módszer szerint nem is lehetne... Viszont a fiamnál minden stimmel. A fogamzás is meg a neme is. Ami soha nem passzolt, az a mensi időpontja.
Ettől függetlenül ad némi támpontot a fogamzáshoz, de azért nemcsak ezen múlik.
Szia!
Elolvastam a Jónás módszerhez való segitségedet,lehet nem nekem szólt ,de nagy segítség volt:)
Marianna
Köszönöm, megnéztem, és meg is csináltam, remélem jól! El is tettem jó helyre, hogy tudjam, mikor hányadán állunk!
Még egyszer köszi!
:-DDDD Ez igaz, csak tudod suliba járok és féltem, hogy kirúgnak, ahogy kinéztem... :-))))
És ma itthonra is farmert vettem fel. Csakazértis!!! ;-D
:DDDD
Ismerős!
Sziasztok!
Hol lehet rátalálni a Jónás-naptárra?
Szeretném kipróbálni.
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Holdnaptár - Jónás módszer
- Milyen módszert alkalmaztatok, hogy a babátok fiú vagy lány legyen?
- Van rá valami módszer, hogy lányom szülessen?
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?