Jól sikerült randi, csók nélkül. Vezethet mellékvágányra? (beszélgetés)
Meghagyok Neked minden sokkal jobb randi opciót, és minden facér pasit is. Én már elkeltem.
SMSből meg kinek mi jön be. Én inkább pingvineset kapnék, mint egy olyat, hogy "Nagyon jól éreztem magam veled, sokat gondolok rád." Jú, de eredeti...
Jó,hát értem én...Eltérőek az igények.Legyen sok izgalmas övvásárlásban részed,én passzolom ezt a szuper izgi randi programot.Félek,túl felemelő élmény lenne és még a végén elöntene a szerelem ettől...Amúgy is ez minden nő vágya,hogy egy vadidegennel öveket nézegessen...A legjobb opció az ismerkedésre.Ja...a pingvin a nap erotik és romantik pontja.
Jó indulatú leszek a topiknyitóval és azt mondom: ez egy KAMU topik...
félreolvastam, bocsi... :) ettől függetlenül leírtam az én szemszögemet, hogy ha ideges vagyok akkor csak örülni tudok egy szép sms-nek és válaszolok rá, max annyit, hogy:
-köszönöm, hogy megmosolyogtattál vagy valami hasonlót és máris máshogy látom a dolgokat
Én azért annyit elismernék, hogy ha olyantól kaptam SMSt, akitől vártam, akkor tök mindegy mi volt a tartalma, vigyorogtam, mint az úritök, és valamit mindenképp visszaírtam.
...hacsak nem valami közbejött.
Nézd Alekosz, szerintem simán megsértődött, hogy nem úgy vetted le a lapokat, ahogy azt ő jelezni próbálta neked.
Sexelni akart veled, de már nemfog ráizgulni, mert egy tüske alakúlt ki benne.
Basszus, de annyit rágódsz ezen, mint egy pics. :) Én ezt már nem bírom tovább ragozni, ez nekem már túl csajos :D
Holnap írsz neki. Ha nem válaszol, akkor tök mindegy miért nem jelentkezett.
Hidd el ezt írtam neki, és válaszolt, idézem:" "Nálam meg jeges medvék kopogtatnak az ablakon".
Vette a lapot. Ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Lehet, hogy mellékvágányra jár a férjem...
- Mely autó típusok azok, amelyek magas ember által is kényelmesen vezethetőek?
- Gyerekem 17 éves elmúlt, megszerezte a jogosítványt, egyedül vezethet?
- Ez vezethet a vegetáriánussághoz?
- Lehet Németországban szabályosan bekötve előre gyerekülést kötni egy B kategóriával vezethető Transporterbe?
- Jogosítvány nélkül vezethetek elektromos robogót?